• sobiś co dziś robisz w pracy? Autor: ~slim [185.47.65.*]
    wysłałeś jakiś scan ? miałeś spotkanie z koncernem farmaceutycznym?   szukasz partnera do nowego projektu?

Czy raczej siedzisz na wp.pl  czy tinderze?
  • Re: sobiś co dziś robisz w pracy? Autor: ~slim [185.47.65.*]
    a może łaskawie byś dokupił z pensji 30 000 zł miesięcznie parę sztuk i pokazał, że warto to mieć po tym kursie, że nie jest to papier jednakże toaletowy?
    Jeśli nikt z zarządu nie kupuje po 1,6 to znaczy że jesteśmy jeszcze za wysoko ?  gratuluję, gdyby to ode mnie zależało zaprosiłbym was (łącznie z apollem)  na kasę do lidla

• Re: sobiś co dziś robisz w pracy? Autor: ziz [188.146.170.*]
    Dnia 2018-08-30 o godz. 13:17 ~slim napisał(a):
    > a może łaskawie byś dokupił z pensji 30 000 zł miesięcznie parę sztuk i pokazał, że warto to mieć po tym kursie, że nie jest to papier jednakże toaletowy?
    > Jeśli nikt z zarządu nie kupuje po 1,6 to znaczy że jesteśmy jeszcze za wysoko ?  gratuluję, gdyby to ode mnie zależało zaprosiłbym was (łącznie z apollem)  na kasę do lidla
    >

Już po pracy - biorę 244 szt. na fix bo tyle mi z pensji zostało, sobiś

• Re: sobiś co dziś robisz w pracy? Autor: ~Waterloo [89.64.46.*]
    No i dokupił
    Dnia 2018-08-29 o godz. 11:16 ~slim napisał(a):
    > wysłałeś jakiś scan ? miałeś spotkanie z koncernem farmaceutycznym?   szukasz partnera do nowego projektu?
    >
    > Czy raczej siedzisz na wp.pl  czy tinderze?

My dear Slim!
    Dostałem dziś wypłatę - wypiłem kilka szkockich i zdrzemnęło mi się.. .. głowa opadła na klawiaturę i kupiłem wszystko, co było z limitem do 2 złote.. .. i co ja ztym zrobię ???
    Jak żyć, panie Premierze - jak żyć???
    sobiś
  • Re: sobiś co dziś robisz w pracy? Autor: ~slim [185.47.65.*]
    hodować paprykę jak paprykarz, choć on chyba znów narzeka na kolejnego już premiera
    Dnia 2018-08-31 o godz. 12:50 ~slim napisał(a):
    > hodować paprykę jak paprykarz, choć on chyba znów narzeka na kolejnego już premiera

Mr. slim!
    Cierpliwości - nie od razu Kraków zbudowano!
    Ale dla mniej cierpliwego SLIMa to dodam, że we Wrocku budowa potęg finansowych znacznie szybciej idzie! :) :) :)
    Na Premiera nie narzekam, tolerancyjny jestem, niech sobie nawet będzie Prezydent na premierze (cokolwiek by to nie znaczyło!).
    Z tym misiem co bułę wystawił po 2,20 to chyba przyjdzie do następne wypłaty poczekać miesiąc.
    Chociaż .. ... papryka ślicznie obrodziła, zbiory teraz w pełni to i może jakaś kaska będzie po niedzieli żeby to drapnąć!
    z poważaniem, sobiś

• Re: sobiś co dziś robisz w pracy? Autor: ~slim [94.254.238.*]
    Misiowi to zabiorą tak samo jak mnie w marcu 2017 wyciągnięto jeden dzień 70000 sztuk glg po 1,40 i 1,70 i odkupywalem potem drożej i mniej......wszystko kwestia czasu pozdrowienia dla cierpliwych choć irytacja jest nieziemska
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.