Krzywe MACD myślę że za 3-4 dni się przetną dołem, RSI maxymalnie nisko podobnie trix, bolinger rozciąga się od 20 zł do prawie 59zł. Dawno czegoś takiego niewidziałem- Ewidentnie spekulacyjnie kierowany kurs bo normalnie tragiczne informacje powodują coś takiego
Kolego niestety koszt gry był zbyt wysoki, wydanie na konsole kompletnie nie miało sensu, gra po ludzku się nie sprzedała (nie wiem, dlaczego, bo wygląda na mega fajną i sam rad ogram). Czyli tragedia jednak się wydarzyła, rynek oczekiwał mega peaku. Spółka jest rozwojowa, żal osób, które nie cięły straty wcześniej.
Dnia 2018-08-30 o godz. 21:08 wojti84 napisał(a): > Kolego niestety koszt gry był zbyt wysoki, wydanie na konsole kompletnie nie miało sensu, gra po ludzku się nie sprzedała (nie wiem, dlaczego, bo wygląda na mega fajną i sam rad ogram). > Czyli tragedia jednak się wydarzyła, rynek oczekiwał mega peaku. > Spółka jest rozwojowa, żal osób, które nie cięły straty wcześniej.
byłem właśnie na forum 11bit, i powiem że widzę jutro będzie się działo z kursem, trolle zaczynają harcować, i niestety już wprowadzają zamęt ;-) co do CFG to się zgadzam, mogłem wyjść z 50% zyskiem, trochę żałuję ale bez przesady, już się przyzwyczaiłem, w końcu kurs odbije, kwestia czasu
Nie mylcie prosze dwóch pojec. Ja tylko mowie co zwiastuje At. Ile sprzedali gier to nikt tu niewie ale wskazniki pokazuja ze przecena byla zbyt wysoka i odbicie niedlugo.