• Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Pis [31.0.68.*]
    Jak PiS
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~sssd [89.64.19.*]
    Nie kumam jaki jad na PIS od wyborów ale nie PO kradli i jest ok co zwami pomylency niedługo wybory tam możecie sie pokazać jaka was ilość a joe już 3 lata jadu i zawiści ale 500zl na dzieciaka bierzecie
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Patrzący [94.254.128.*]
    Nie bierzemy,bo to pieniądze sąsiadów co mają ,jedno dziecko i zapierniczają od rana do wieczora,żeby im było trochę lepiej,ale cóż z tego ,obok zaraz mieszka patologia,mają trójkę ale ani ona ani konkubent nie robią więc biorą na trójkę,miasto opłaca mieszkanie wodę i prąd.Dzieci brudne i zaniedbane.MOPS niby przychodzi na kontrole,ale zawsze zapowiedziane.I to są najwierniejsi wyborcy Pisiorôw.
    ..dodam że to nie PiS i Rząd daje tylko my podatnicy między innymi emeryJa wychowałam trójkę dzieci i teraz od emerytury jeszcze płacę podatek ,który idzie na cudze dzieci a chciałabym iść bez kolejki do lekarza specjalisty ,a PiS kupuje sobie z naszych podatków wyborców za 500+.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~aa [89.64.19.*]
    zawiść niszczy Polskę gadasz o paru procentowych patologiach które są wszędzie w całej europie a pieniądze odebrane zostały złodziejom i czy to cię nie cieszy chyba że sam katowałeś na waciku !!!!! cieszy się że są zmiany a nie rozbiór Polski
    Ależ oczywiście,nie mam ochoty na dofinansowywanie nierobów,to już na pewno jestem złodziejka,komunistka,służyłam w SB,nie jestem pariotką i powinnam wynosić się z kraju.Coś jeszcze pominęłam ,katolicki wyborcu PISu.Zobaczymy co się podzieje ,jak zmieni się koniunktura na świecie,a to już niedługo ,bo jesteśmy po szczycie wzrostu,i jak te nieroby co porobiły po czwórce,piątce i więcej patologicznych dzieciaków,żeby mieć zapewniony byt,nie dostaną pieniędzy z naszych podatków,bo kasa będzie pusta.Wyjdą kraść i rabować,bo przecież do pracy nie pójdą.Ponadto proszę zauważyć że wśród rodzin gdzie rodzice normalnie pracują,to najczęściej jest jedno góra dwoje dzieci i tam to pińcet plus ,nikogo nie skłoniło do posiadania kolejnych dzieci.Mnożą się ci co mają już kilkoro,to ich sposób by doić kasę z państwowej czyli naszej przez nas pracujacych wypracowanej.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Pioi [83.28.254.*]
    I Braster powinien zmienic Kraj!!!
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~hehe [5.254.97.*]
    Dnia 2018-08-28 o godz. 19:33 ~Patrzący napisał(a):
    > Ależ oczywiście,nie mam ochoty na dofinansowywanie nierobów,to już na pewno jestem złodziejka,komunistka,służyłam w SB,nie jestem pariotką i powinnam wynosić się z kraju.Coś jeszcze pominęłam ,katolicki wyborcu PISu.Zobaczymy co się podzieje ,jak zmieni się koniunktura na świecie,a to już niedługo ,bo jesteśmy po szczycie wzrostu,i jak te nieroby co porobiły po czwórce,piątce i więcej patologicznych dzieciaków,żeby mieć zapewniony byt,nie dostaną pieniędzy z naszych podatków,bo kasa będzie pusta.Wyjdą kraść i rabować,bo przecież do pracy nie pójdą.Ponadto proszę zauważyć że wśród rodzin gdzie rodzice normalnie pracują,to najczęściej jest jedno góra dwoje dzieci i tam to pińcet plus ,nikogo nie skłoniło do posiadania kolejnych dzieci.Mnożą się ci co mają już kilkoro,to ich sposób by doić kasę z państwowej czyli naszej przez nas pracujacych wypracowanej.

Koniunktura za czasów poprzdnich rzadów tez była dobra,bo swiatowa koniunktura to sa cykle a gospodarka była w Polsce fatalna i bezrobocie wielkie
    Przez 30 lat poprzednich rzadów tez były okresy bardzo dobrej swiatowej koniunktóry ale poprzednie rzady nie potrafiły czy nie chciały tego wykorzystac.Gospodarka w bardzo złym stanie bezrobocie wielkie.Najleprzy wynik bezrobocia to ok. 9 % teraz za PIS bezrobocie 5.9 % i gospodarka ładnie sie rozwija wiec nie wypisujcie bzdur popychanych przez TVN
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~gejoza [91.145.184.*]
    co ukrocilo sie okradanie ludzi?? to plujecie?? wkoncu jest normalnie
    a te dzieci beda pracowac na wasze emerytury
    jak komus jest lepiej to was boli zawistniaki?? i bedzie was jeszcze bardziej bolalo bo POLSKA wkoncu bedzie sie liczyc na swiecie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Za ich czasów była ruina i wuprzedaz majatku za bezcen
    Pieniadze trafiaja do Polskich rodzin i dzieci.Nie sa wywozone w postaci milardowych wyłudzen vat zagranice do mafi.Teraz te pieniadze pracuja w Polsce na Polska gospodarke
    No tak kwitnie,najlepiej propaganda jak za Gierka.Skoro było aż tak źle,to jakim cudem naszych obecny premier dorobił się przy trójce dzieci w tych katastrofalnych czasach milionów na koncie? Przecież według was wszyscy co się wtedy odrobili to złodzieje.Jak to się stało że prokurator stanu wojennego Piotrowicz,który wtedy świetnie się miał,teraz ma sie jeszcze lepiej.Jak to się stało że pani. Przyłębska ,osoba na takim stanowisku jest zamężna z Panem o takiej przeszłości? Chcecie byśmy zaufali takim ludziom-nigdy
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Henryk [83.28.254.*]
    Obecna TVP nie różni sie od propagandy w czasach PRL
    To jest powrót do władzy miernot z czasów PRL
    Niedouczonych, potłuczonych, inteligentnych inaczej
    Przedmówca miał rację pytając o Premiera

Czy on jest złodziejem??? Według mnie nie, ale według PiS TAK!

• Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~ernek [185.212.171.*]
    Dnia 2018-08-29 o godz. 10:44 ~Henryk napisał(a):
    > Obecna TVP nie różni sie od propagandy w czasach PRL
    > To jest powrót do władzy miernot z czasów PRL
    > Niedouczonych, potłuczonych, inteligentnych inaczej
    > Przedmówca miał rację pytając o Premiera
    >
    > Czy on jest złodziejem??? Według mnie nie, ale według PiS TAK!
    >

Lepsza nasza krajowa niz zachodnia propaganda TVN.Faktem jest ze gospodarka sie rozwija,bezrobocie najmniejsze i propaganda zachodniego TVN tego nie zakłamie.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Heniek [31.0.82.*]
    W czym lepsza?
    5000 kobiet umieara co roku na raka piersi w Polsce
    Dzięki Brasterowi większość z nich mogłaby być bezpiecznie zoperowana
    A nasz rząd co robi?
    K modli się?!
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~hehe [188.146.104.*]
    Dnia 2018-08-29 o godz. 10:29 ~Patrzący napisał(a):
    > No tak kwitnie,najlepiej propaganda jak za Gierka.Skoro było aż tak źle,to jakim cudem naszych obecny premier dorobił się przy trójce dzieci w tych katastrofalnych czasach milionów na koncie? Przecież według was wszyscy co się wtedy odrobili to złodzieje.Jak to się stało że prokurator stanu wojennego Piotrowicz,który wtedy świetnie się miał,teraz ma sie jeszcze lepiej.Jak to się stało że pani. Przyłębska ,osoba na takim stanowisku jest zamężna z Panem o takiej przeszłości? Chcecie byśmy zaufali takim ludziom-nigdy

Pokazujecie w kółko jednego i który pokazał co robił,pokazywał dokumenty ze pomagał tez.Zobaczcie sobie ilu sbeków,pzpr jest w ratuszu Warszawskim.Kto to jest Miller,Cimoszewicz którzy rzadzili krajem i z ich czasów gospdarka słabiutka i wielkie bezrobocie.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~hehe [89.45.10.*]
    O tych cos nie mówicie
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~SK [83.26.236.*]
    W gospodarce jest tak, że efekty podejmowanych decyzji przychodzą zazwyczaj po kilku latach.Dlatego już wkrótce poznamy efekty rządów PiS, który miał to szczęście, że dwa razy rządził podczas szczytów światowych cykli koniunkturalnych i zaskarbił tym sobie uznanie swojego elektoratu.Uważam jednak, ze wmawianie ludziom, że rozwój bierze się z zabierania tym co mają (czyli złodziejom) i rozdawanie potrzebowskiemu elektoratowi pachnie poprzednim ustrojem i tak samo się skończy.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~hehe [89.45.10.*]
    Głupoty pleciesz bo efekty Rzadów PIS widac juz teraz bo pieniadze które były wyprowadzane z kraju zamiast pracowac zagranicą pracują dla Polskiej gospodarki wzmacniając ją.Do tego obnizki podatku CIT MNIEJSZY xzus itd. co sprzyją zozwijaniu działalnosci
    He,he czy Ty kiedyś prowadziłeś działalność? Na 1000% nie,więc nie pisz bzdur o pozornych udogodnieniach typu mniejszy ZUS czy cit.Wiesz ile procent z prowadzących działalność dotyczą te zmiany ,może kilku procent.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~rinner [82.102.16.*]
    Dnia 2018-08-29 o godz. 15:39 ~Patrzący napisał(a):
    > He,he czy Ty kiedyś prowadziłeś działalność? Na 1000% nie,więc nie pisz bzdur o pozornych udogodnieniach typu mniejszy ZUS czy cit.Wiesz ile procent z prowadzących działalność dotyczą te zmiany ,może kilku procent.

Oczywiscie ze ma racje,to ma byc zmienione.Teraz ma byc płacony od obrotu a nie jak za PO ryczałtem ponad 1200 zł.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.128.*]
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~rinner [82.102.16.*]
    Potrzytaj sobie bo mało wiesz.TVN wam mózgi wyprał

https://kadry.infor.pl/wiadomosci/777396,Od-2019-r-wysokosc-skladek-na-ZUS-uzalezniona-od-przychodow.html
    Ty wiesz co to jest przychód? Czy mam przyjemność z kompletnym ignorantem?
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~rinner [38.132.117.*]
    POwski pomiot,co zrobiło PO ? ZUS płacony ryczałtem czy był przychód czy nie.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~rinner [185.242.5.*]
    Co zrobiło dobrego PO i poprzednie rzady czyli ta sama opcja.Przy budowie autostrad upadło ponad 2 tys. Polskich małych firm które nie dostały zapłaty a za Bilion zł jakie poprzednie rzady narobiły długu to powinny byc wybudowane nie tylko wszystkie autostrady ale i mieszkania dla ludzi a gdzie ten bilion zł. sie podział.POwskie pomioty jeszcze sie madrują
    No i " uderz pięścią w stół,a nożyce się odezwą" ,tutaj dał głos typowy przedstawiciel wyborców PISu.Mało inteligentny, zindokrynowany do ostatniej szarej komórki,posługujący się propagandową papką,gdyż samodzielne myślenie i analizowanie jest niewykonalne.Brak argumentów i umiejętności wymiany poglądów poprzez dyskusję ,zastępuje inwektywami,rzucanymi tym częściej umknąć bardziej czuje zagrożenie utraty dochodów z takich programów zasiłkowych jak 500+,lub innego socjalizm.
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~rinner [38.132.117.*]
    Typowa gadka POwcó,brak argumentów to wyzwisaka.Co do 500+ to sa to pieniadze odebrane mafiom vatowskim i zamiast byc wyprowadzane zagranice to dostały dzieci czy 300+ i te pieniadze napedzaja nasza Polską gospodarke zamiast zagraniczna.Myslenie nie boli ,trzeba tylko chciec myslec
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Grom [94.254.246.*]
    Czyli dzięki mafiom jest 500 plus, mam w związku z tym pytanie czy ten cały PiS z nimi współpracuje, bo byłby niczym gdyby nie te mafie..
    Nazwanie rozmówcy "POwskim pomiotem",nie znając nawet jego politycznych sympatii,to wstęp do dyskusji ludzi pokroju "rinnera".Ale i o czym, człowiek nie posiadający własnych poglądów ,który sprzedał ciało i duszę za "drobne 500 zł"mógłby dyskutować.Wycofuję się z tego wątku,ponieważ poziom intelektualny niektórych rozmówców jest .........,a zresztą ,wymiana poglądów z kimś takim po prostu mi uwłacza.Tak więc to mój ostatni wpis i solennie obiecuję nie reagować na żadne inwektywy pod moim adresem.Tego ryby bezmyślne istoty są dla mnie tak bezwartościowe,iż jakiekolwiek opinie na temat mojej osoby bądź moich poglądów są dla mnie nieistotne.
    Nie dzieki mafiom jest 500+ tylko dlatego ze mafiom zostały odebrane pieniądze i rocznie nie wypływaja z kraju grube miliardy.Myslenie nie boli
    Dnia 2018-08-29 o godz. 22:18 ~Patrzący napisał(a):
    > Nazwanie rozmówcy "POwskim pomiotem",nie znając nawet jego politycznych sympatii,to wstęp do dyskusji ludzi pokroju "rinnera".Ale i o czym, człowiek nie posiadający własnych poglądów ,który sprzedał ciało i duszę za "drobne 500 zł"mógłby dyskutować.Wycofuję się z tego wątku,ponieważ poziom intelektualny niektórych rozmówców jest .........,a zresztą ,wymiana poglądów z kimś takim po prostu mi uwłacza.Tak więc to mój ostatni wpis i solennie obiecuję nie reagować na żadne inwektywy pod moim adresem.Tego ryby bezmyślne istoty są dla mnie tak bezwartościowe,iż jakiekolwiek opinie na temat mojej osoby bądź moich poglądów są dla mnie nieistotne.

Co powiesz o tych co sie oddali za przejmowanie za bezcen majatków i oszukiwanie w ten sposób ludzi.500+ TO JEST REKOMPENSATA ZA TO ZE LUDZIE BYLI OKRADANI PRZEZ LATA BO UKRADZIONE PIENIADZE MOGŁY ZASILAC GOSPODARKE I LUDZIOM ZYŁOBY SIE LEPIEJ.Ludzie dostaja 500+ wlasnie dla tego zeby wyrównywac róznice miedzy tymi którzy przez lata ludzi okradali
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Ak [83.28.254.*]
    Mam dorosłe dzieci
    I nikt mi nie dał 500
    Teraz to mnie okradają!
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~rinner [185.232.23.*]
    Ja tez nie dostaje ale rozumie tych co przez lata byli okradani,przez to zarobki w Polsce nie sa takie jak byc powinny własnie przez takich co przjmowali za bezcen majatki i z ludzi zrobili niewolników w swoich działalnosciach po za tym te pieniądze wracaja do Polskiej gospodarki napedzajac ja.Ludzie kupuja wiecej to trzeba wiecej wyprodukowac a zeby wiecej wyprodukowac trzeba zatrudnic wiecej ludzi wiec bezrobocie sie zmniejsza.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.43.*]
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Asdffg [31.0.43.*]
    I to kasę nie swoją , wypracowana
    Tylko z podatków
    Od nas!!!!
    Złodzieje!!!!
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~Prokurator [31.0.43.*]
    Wcześniej czy później Komisarze spod znaku PiS będą siedzieć za swoje grzechy
  • Re: Nowy wpis co 3 minuty Autor: ~rinner [185.232.23.*]
    Nie za wasze pieniądze tylko z pieniedzy odebranych mafiom i za co maja sie c z PIS, ZA TO ZE GOSPODARKA ŁADNIE SIE ROZWIJA ?! Predzej beda siedziec PO i podobne partie za wieloletnie rozwalanie kraju
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.