Dnia 2018-08-28 o godz. 11:06 ~Dani napisał(a): > Dobrze im tak myśleli że będą od razu milionerami a tak wtopa coraz większa.Widać że ratuje ktoś swój kapitał.
g...no prawda- ustawił batona aby skupować poniżej tej ceny ale bym się śmiał gdyby mu go ktoś sprzątnął- panowie ten baton nie jest na sprzedaż - to straszak, tak się nie ustawia zlecenia sprzedaży:)))
Dnia 2018-08-28 o godz. 12:58 ~Warren_B napisał(a): > Widzisz, problem na tej spółce jest tylko jeden - nikt mu tego batona nie sprzątnie, bo nikt tej spółki nie chce poza kilkoma osobami.
w takim razie, jeśli nie chcesz kupić tych akcji, to co tu robisz? bo widać jak na dłoni,że wraz z kilkoma osobami dążycie aby kupić dużo i tanio i naganiacie, uważaj bo za takie zabawy czasem można słono zapłacić , ale oczywiście wy ostrzegacie wszystkich z dobrego serca i tylko dlatego poświęcacie tu swój cenny czas a nas macie za takich debili co nie widzą o co jest gra.Chłoptasiu, jest tu kilku(kilkunastu inwestorów), którzy są na tej spółce dłużej niż twoja gra na giełdzie
ja tu pisze od czasu do czasu bez żadnego zamiaru kupna, naganiania czy tam czego jeszcze. Swoje tu odsiedziałem pisałem też jakiś czas temu że sprzedałem wszystkie akcje. No nie wszystkie bo zostawiłem sobie 100 sztuk przez sentyment. Warren_B ma rację, było o tym swego czasu dużo pisane. Nikt po za tymi którzy mają akcje nie jest zainteresowany spółką. Więc mogą tylko przewalać między sobą i czasem kogoś wyleszczyć. Dopóki nie będzie zainteresowania będziecie się kisić. Po pierwsze obroty a po drugie opóźnienia w raportach, zawieszenia kursów, fixy (rok temu) nie sprzyjają zainteresowaniu poważnych graczy