Niestety, ale nie. Tamten Suntech zdążył zbankrutować i odrodzić się jak feniks z popiołów zarabiając kasę. Ten suntech tarza się w mule od wejścia na giełdę, którą potraktował jako tanie źródło kredytu.
Dnia 2018-08-28 o godz. 09:29 ~list napisał(a): > Niestety, ale nie. Tamten Suntech zdążył zbankrutować i odrodzić się jak feniks z popiołów zarabiając kasę. Ten suntech tarza się w mule od wejścia na giełdę, którą potraktował jako tanie źródło kredytu.
Ci sami, nieszczęśni "akcjonariusze" od 10 lat w zgorzknieniu i żalu popisują na forum o mule i wszystkich nieszczęściach jakie ich spotkało.
Drogi Renterze jesteś już ponad 0,06groszy w plecy od marca, kiedy zacząłeś tu aktywnie promować śmieciuszka, mniemam, że taki był plan. Zarabiasz odwrotnie. Możesz śmiało zbierać perłę z podłogi. Towaru jest dużo.
Dnia 2018-08-28 o godz. 10:33 ~list napisał(a): > Drogi Renterze jesteś już ponad 0,06groszy w plecy od marca, kiedy zacząłeś tu aktywnie promować śmieciuszka, mniemam, że taki był plan. Zarabiasz odwrotnie. Możesz śmiało zbierać perłę z podłogi. Towaru jest dużo.
Niedrogi list - cieszę się, że wróciłeś z urlopu (choć 2 miesiące były piękne bez Twego zawodzenia;). Jak Masz tak dużo towaru, to wystaw. Pozbądź się probleu który tak Cię niszczy.. Zawsze jakoś się od tego bronisz;)
Buhahaha
Ps. A swoją drogą ciekawie liczysz - zyski lub straty od wyssanych z palca danych.
Twojego chwalebnego zawodzenia jest tu najwięcej od 29-30gr więc nie bełkocz mitomanie. Ja Ci tylko napisałem, że się ubrałeś w truchło. Ja mam średnią 0,34 i czekam na turboleszcza, który mnie z tego wyzwoli więc kupuj perłę powiadam, perła to przednia.
Dnia 2018-08-28 o godz. 11:10 ~list napisał(a): > Twojego chwalebnego zawodzenia jest tu najwięcej od 29-30gr więc nie bełkocz mitomanie. Ja Ci tylko napisałem, że się ubrałeś w truchło. Ja mam średnią 0,34 i czekam na turboleszcza, który mnie z tego wyzwoli więc kupuj perłę powiadam, perła to przednia.
Bardziej dla psychiatry, niż do mnie. To wystaw ten pakiecik ze stratą i pożegnaj chłodno spółkę. Buhahaha
Ps. Wg "inwestora" z 10 letnim żalem na forum truchło, które zarabia >300 000 PLN/kwartał. Ciekawe w odniesieniu do "nie bełkocz mitomanie" xd