• Każdy akcjonariusz CFG Autor: ~Michal [89.77.46.*]
    Zamiast siedzieć tutaj i narzekać, powinniście sięgnąć do kieszeni i kupić grę, którą wydało studio, w które włożyliście pieniądze.
    Od razu oceny by skoczyły w górę, kasa poszła by do spółki i przynajmniej zrobilbyście coś pożytecznego. Ja już tak zrobiłem, mimo, iż w gry nie gram.
  • Re: Każdy akcjonariusz CFG Autor: ziz [188.146.1.*]
    Dnia 2018-08-27 o godz. 10:57 ~Michal napisał(a):
    > Zamiast siedzieć tutaj i narzekać, powinniście sięgnąć do kieszeni i kupić grę, którą wydało studio, w które włożyliście pieniądze.
    > Od razu oceny by skoczyły w górę, kasa poszła by do spółki i przynajmniej zrobilbyście coś pożytecznego. Ja już tak zrobiłem, mimo, iż w gry nie gram.

Ja też nie gram w gry chociaż jeszcze z krótkich spodenek nie wyrosłem ;)
    Dziś chyba ostatni dzień promocji - może bym się skusił?
    Z językami obcymi radzę sobie nieźle więc wersja rusko-języczna by mi pasowała ale tylko po tej bolszewickiej cenie =9 USD !
    Ciekawe, czy taka opcja jest na steam możliwa dla Polaka?

• Re: Każdy akcjonariusz CFG Autor: ~xxx [31.0.42.*]
    Na którymś wątku już pisałem. Jeśli jestem np. akcjonariusze JSW czy Orlen, a kurs leci to mam kupić kilka tysięcy ton węgla czy kilka milionów litrów paliwa, jeśli ani jedne ani drugie nie są mi potrzebne. Kupujemy AKCJE żeby zarobić, nie grę.
  • Re: Każdy akcjonariusz CFG Autor: ~Michał [89.77.46.*]
    A kilka tysięcy ton węgla czy kilka milionów litrów paliwa kosztuje 130 zł? Właśnie, analogia bez sensu. Nie napisałem żeby kupować jak kurs spada. Ja mam w portfelu dwie spółki gamingowe i kupuję ich produkty. Czy to na PC czy na iOS. Mam załadowane ponad 5k w CFG po średnim kursie 30. Jestem w stanie wrzucić 130 zł w koszty i podbić im ranking na steamie.
  • Re: Każdy akcjonariusz CFG Autor: ~xxx [31.0.44.*]
    Bez obrazy. Nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Nie ważne czy kupisz jedną i więcej gier CFG lub innych spółek, tylko zadaj sobie pytanie dlaczego tu jesteś. Dla gier czy akcji. Nie będę licytować się o średnią szczególnie na spółkach NC, ale doceniam.
  • Re: Każdy akcjonariusz CFG Autor: ~jj [89.64.21.*]
    Mam PD bo po prostu lubię sobie pograć. W żaden sposób nie łącze tego akcjami. Po prostu PD to fajna turówka a klimacik ma niesamowity. Kupiłbym ją bez względu czy akcje stały by po 100 czy po 20. Kupiłbym ją nawet bez akcji.
  • Re: Każdy akcjonariusz CFG Autor: yhm [37.47.57.*]
    Ooo że wcześniej o tym nie pomyślałem, już jutro kupuję akcje BAH i jeszcze tego samego dnia Jagura...a może Land Rover lepiej? A może lepiej nie, po co mam im zakłócać dane sprzedażowe.
  • Re: Każdy akcjonariusz CFG Autor: ~Michal [89.77.46.*]
    No leć! Bierz 130 zł i fruń prosto do salonu Jaguara! Porównanie w punkt mądra głowo.
  • Re: Powiedziałem sobie, że kupię grę jak CFG da mi zarobić na akcjach Autor: ~viceversa [89.229.236.*]
    Nie ma zysku, nie kupuje gry.
    Maja mnie w czterech literach i nie publikują komunikatu to vice versa !!!
    Jak zarobie odpowiednią sumkę, kupie ich gierę :). Hajs im się zgadza więc mi też musi się interes pokrywać :).
    I proponuje takie podejście pozostałym.
  • Odpowiem Wam hurtem! Autor: ziz [188.146.1.*]
    • jj
    • Mam PD bo po prostu lubię sobie pograć. W żaden sposób nie łącze tego akcjami. Po prostu PD to fajna turówka a klimacik ma niesamowity. Kupiłbym ją bez względu czy akcje stały by po 100 czy po 20. Kupiłbym ją nawet bez akcji

Mam akcje CFG bo po prostu lubię sobie pograć, nawet bez gry !

• yhm 
    • Ooo że wcześniej o tym nie pomyślałem, już jutro kupuję akcje BAH i jeszcze tego samego dnia Jagura...a może Land Rover lepiej? A może lepiej nie, po co mam im zakłócać dane sprzedażowe.

Tak porządnie wchodząc w BAH od obronionego po ciężkiej walce 2,- PLN to już można było przyczesać na jakąś przyzwoitą używkę LR - nie koniecznie od razu LR Discovery Sport.. ..ale jeszcze nic straconego - papier jest płynny i grany
    I proponuje takie podejście pozostałym. 

Znakomite podejście!
    Ja tylko raz w życiu tak zrobiłem, baaardzo dawno temu - do dziś płaszcz 7/8, zgniła zieleń, jednorzędówka, trzy naszywane kieszenie, elegancja-Francja ale nigdy nie był noszony i gdzieś w garażu, w szafie wisi sobie!
    KONKURS:
    Jaka spółka i kiedy to było?
  • Re: Odpowiem Wam hurtem! Autor: ~Kajtek [217.110.99.*]
    CDR w 2015 albo 11B w 2014
  • Re: Odpowiem Wam hurtem! Autor: ziz [188.146.1.*]
    Dnia 2018-08-27 o godz. 17:49 ~Kajtek napisał(a):
    > CDR w 2015 albo 11B w 2014

Pudło!
    "Telefon do przyjaciela" i podpowiedź:
    skoro płaszcz to branża EKD: 18,22

• Re: Odpowiem Wam hurtem! Autor: ~steamapp [89.68.87.*]
    ziz mozesz podać nazwę programu z którego korzystasz? Android czy windows. Dzięki
  • Re: Odpowiem Wam hurtem! Autor: ~Fallout [37.47.90.*]
    Wojtuś program nam nie pomoże. Czekaj chłopie i nie rzucaj akcji bo jak walniesz swoje pkc to panika będzie. Ciekaw jestem czy orzeł jest z nami. Mam nadzieję...
  • Re: Odpowiem Wam hurtem! Autor: ziz [188.146.1.*]
    Dnia 2018-08-27 o godz. 18:55 ~steamapp napisał(a):
    > ziz mozesz podać nazwę programu z którego korzystasz? Android czy windows. Dzięki
    No name.. to indywidualna robota dwóch informatyków przez kilka m-cy - kompilacja wielu pomysłów m in. z oprogramowania, które ponoć nieźle hulało na NYSE do 2007 roku.. .. a potem u nich poszło w odstawkę..trochę tez świeżych algorytmów..na pewno na temat szczegółów nic z nikim ani słowa, sorki!

• Re: Odpowiem Wam hurtem! Autor: yhm [84.10.156.*]
    Mam podobne narzędzie, wrzucam chomika do kołowrotka do którego mam przymocowany plakiecik z jednej strony czerwony (down), z drugiej zielony (up). I w zależności w którą stronę biegnie chomik taką widzę prognozę co do kursu. Jest to efekt wieloletniego doświadczenia w hodowli wyselekcjonowanego gatunku chomika. Przez moment projekt został porzucony przez zmianę w ustawie o zwierzętach futerkowych, jednak teraz do niego powróciliśmy i już przynosi efekty.

PS. To jest tajne, nie widać tego posta... prawda? Ciii...
[x]
CFG 0,29% 1,72 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.