Jak nie poprawia do końca problemów z Los/lof i kilku innych mniejszych bugow to nie zobaczymy 80%. A szkoda bo jakby to naprawili to z 80% mogłaby zawedrowac jeszcze wyżej na liscie.
Dnia 2018-08-26 o godz. 20:38 ~bankrut napisał(a): > niestety dziś znowu wpadło trochę negatywów. Gra trafia do mnie inteligentnych i niestety się zaczyna
na szczęście cały czas powyżej 71% więc komentarze nie zaniżają ocen, tylko wolniej rośnie, powtarzam wolniej ale cały czas rośnie
Dzisiaj kiepskie noty od graczy 6 do 5. Przy takiej tendencji w tygodniu znowu zmieni sie na mixed a wiadomo co to oznacza. Potrzebne ostateczne poprawki bez tego nie ma co myśleć o stabilnej pozycji i dalszym wzroście pozytywów.
Patrzysz na ogolny winik ktory bierze pod uwage wszystkich graczy takrze tych ,ktorzy dostawali klucze za darmo lub kupowali klucze poza steam, po dzisiejszym dniu sten procent spadl z 73 na 72.
Tak naprawde tylko oceny graczy ktorzy kupowali bezposrednio na steam maja wplyw na steam rating. Tylko te oceny moga zmienic z Mixed na Mostly positive lub odwrotnie.
Takich ocen teraz jest 825 a wnik to 71%. Dzisiaj niestety w tendencji spadkowej.
Po prostu mam nadzieję że oni sobie tak nie siądą po tym patchu 1.04 i nie zaczną odpoczywać. Bo to nie będzie ciekawe. Gra jest swietna dużo lepsza od FP ale potrzebuje ciągłej analizy i pracy.
Wątpię aby zespół spoczął na laurach. Czym wiecej $ z PhantomD tym bardziej komfortowe prace nad nowym projektem. Spółka widzi jak pozytywny wpływ na sprzedaz ma poprawa gry.i tutaj nikt nie odrzuci prac nad obecnym projektem.
Do konca promocji moze sie utrzymac ale co pozniej?
Im gra jest wyzej tym przyciaga wiecej ludzi, w tym graczy ktozy nie grzesza cierpliwoscia i po 2h grania mowia ze gra jest zepsuta itd. a jedyne do czego moga sie przyczepic to LOS/LOF ktory ciagle czasami szfankuje. Dlatego CFG musi koniecznie i definitywnie to naprawic.
Poziom trugnosci gry to jej atut i tego bym nie zmienial, po jakims czasie pujdzie fama na sieci ze PD jest trudne i skomplikowane a to napedzi odpowiednia klientele.
Hmmm - No jak tobie „pujdzie” to ja faktycznie nie czytam Twoich komentarzy jeżeli poziom twoich komentarzy bo jeżeli analizy masz takie jak ortografie to cóż...
Codziennie zerkam na oceny odkąd gra weszła na rynek i tak się dziwnie składa że tylko mam początku oceny były na poziomie 58-60 % i potem zaczęły rosnąć. Każda poprawka dawała nowy zastrzyk energii w ocenach o komentarzach - mam zero obaw, że o sny zaczną spadać bo trend się ustabilizował i nie map powodu dla gorszych ocen.... trzeba przyjąć do wiadomości, że idzie lepsze
Zdecydowanie jest lepiej, ale mogłoby być jeszcze bardziej. Fakt jest faktem, że w większości negatywy wystawiają łebki, które grały <5-10h, a teraz np. wpadły nam trzy konkretne pozytywne recenzje (>30h).
Saper zrozum nas, jestesmy po Twojej stronie, mamy akcje wysoko kupione i tez nam zalezy na progresie. Staramy się jednak patrzyć chłodno. I tak akcji nie oddamy,
A ty nauczyciel? Uczniów swoich edukuj od nas ....trzy kroki w bok, szkoły skończyliśmy kilkadziesiąt lat temu więc ortografia nam lata. Tu jest forum nie szkoła, jak Ci przeszkadza to nie czytaj. Znalazł się wykształciuch, polonista je...den.
Biorac pod uwage wyniki z weekendu to powolny naplyw recenzji na steam biore za dobra monete.
Ludzie ktorzy graja dluzej i wystawiala oceny po kilkudziesiedziu godzinach daja duzo czescie pozytywa (tak jak to mialo miejsce dzisiaj w nocy).
Weekend za nami licze ze dzisiaj pojawi sie troche wiecej dobrych opini.
Myślę, że ostatecznie gra zatrzyma się na ocenach 75-78% po wszystkich patchach. To dobra gra, ale niestety pewne elementy wbudowane już na stałe w rozgrywkę nie wszystkim do końca pasują, a tego już raczej się nie zmienia. Choć lepsza ocena będzie bardzo pozytywnym sygnałem co do kolejnego tytułu spółki.