wielka lipa, takie infa zawsze się źle odbijają bo z tym poza rynkiem to zawsze po to żeby ktoś mógł wywalić bez informowania a wcale mu nie płacił po 1,5 a ta cena to tylko dla omamienia leszcza, przykro mi ale tu już teraz tylko syf
To jeśli syn zbył akcje to dobrze znaczy.... że on widzi zarobek a z ojcem nie może się dogadać no chyba że to nie ojciec teraz sypie tylko ktoś kto chce utrzymać cenę 25 gr na przeniesienie akcji
Mieszko, są trzy wyjaśnienia tej sprawy: 1. Wszyscy na wakacjach, wracają a pismo leży. 2. Wszyscy we Włoszech budują urządzenia, wracają a pismo leży. 3. Wszyscy przenieśli się do Warszawy, prezes wrócił po ksero do Kwidzyna, patrzy a pod stertą umów leży pismo.
Przeniósł aportem do GNV. Proszę nie siać defetyzmu na forum. Niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest: Jeden Kosiński wierzy w T2P i przenosi akcję, a drugi sprzedaje po 25 gr, coś tu nie pasuje.
Dnia 2018-08-24 o godz. 19:33 ~MARK napisał(a): > Przeniósł aportem do GNV. Proszę nie siać defetyzmu na forum. Niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest: > Jeden Kosiński wierzy w T2P i przenosi akcję, a drugi sprzedaje po 25 gr, coś tu nie pasuje.
Mark mi tu smierdzi wielkim walkiem ta cala konwercja,wymieniaj na GNV akcje bo chca wycofac term2power z gieldy a waldemar kosinski na to nie poszedl i zostawil akcje i widac jak szybko chce sie wyzbyc musi dobrze kombinowac zeby ozenic te 2,5mln,a ulica zostanie z nic nie wartmi akcjami term2power ale to moja opinia
Bolek , po GetBacku, po " zapomnianej sprzedaży" przez Ptaszka i Taleje akcji Krezusa, po listach intencyjnych na Minoxie, po drukarni na Ursusie, po.... można wymieniać w nieskończoność, każdy scenariusz jest możliwy nawet ten o którym piszesz. Natomiast jedno jest pewne, zerowa wartości T2P to zerowa wartości GNV. Przeniesionych ma być 10 860 200 bezwartościowych akcji. Po co się w to bawić, męczyć, kombinować gdyby nie miało przynieść zysku. Poza tym jeden Kosiński widzi coś do czego niema dostępu drugi. Ale to tylko moje zdanie.
Zgodzę się z tobą kosa też miał uczestniczyć w tej procedurze ale sprzedał deklarowaną ilość więc został usunięty możliwe że na zapłacenie podatku i tu może znowu zaczęła się wojny między panami
Aby wycofać akcje spółki trzeba je skupić w 100% nie wiem dlaczego wy tak cały czas o tym piszecie póki co gvn ma ich 54% więc do 100% jeszcze daleka droga i to było by dziwne bo sami by zostali z nic nie znaczącymi akcjami
Wychodzi na to że zapomnieli tylko tu nikt nie sypnął w rynek i jest pytanie czy to przeniesienie już czy tylko zawiadomienie a przeniesienie na dniach...
Jednocześnie Zarząd Spółki Termo2Power S.A. z siedzibą w Warszawie (Spółka) informuje, iż stan dotyczący przebiegu procedury wniesienia akcji Spółki Termo2Power S.A. jako wkładu niepieniężnego (aportu) na pokrycie udziałów w kapitale zakładowym Spółki Green-Nanotech Ventures Sp. z o. o. (Spółka GNV), przedstawiony w raporcie bieżącym nr 27/2018 z 26 lipca 2018 r. !!!!nie uległ zmianie.!!! Wystarczy przeczytać więc akcje dopiero teraz będą przeniesione komunikat stary a przeniesienie teraz
Najważniejsze ,że Pan K jednak wszedł do GNV. Myślę,że utrzymywanie niskiego kursu jest celowe. Ktoś te pakiety po 50tyś przejmował. Tu na jednej sesji mogą być obroty ponad milion zł. Nic nie jest dziełem przypadku, wierzcie mi. Cierpliwości.