Ale co tu roztrzasac, jaka sprzedaż gościu ma ponad 400000akcji i nawet jakby sprzedał te 8000po 50gr, to nie ma żadnego znaczenia, bo zapewne w ciemno takiej ilości nie kupował i tyle.
Też tak uważam. Gajos to spekulantow który tymi komunikatami zamierza wystraszyc. A te ruchy teraz na papierze też są jego zasluga.
Przecież inwestor aż mi groził żebym się zamknął jak napisałem coś na Gajos że to on tym miesza na slupach.
Powinniśmy się dobrać mu do d za takie gierki
Dnia 2018-08-24 o godz. 13:09 ~Alek napisał(a): > Też tak uważam. Gajos to spekulantow który tymi komunikatami zamierza wystraszyc. A te ruchy teraz na papierze też są jego zasluga. > > Przecież inwestor aż mi groził żebym się zamknął jak napisałem coś na Gajos że to on tym miesza na slupach. > > Powinniśmy się dobrać mu do d za takie gierki
Panowie dajcie spokój, to niczego nie zmieni, skoro chińczyk na bumechu do dziś chodzi bezkarnie a tam to był wał na grube miliony, to naprawdę nie widzę sensu w zglaszaniu czegokolwiek tutaj, można zparafrazowac to tak że tu jest wałeczek a nie wał.
Dnia 2018-08-24 o godz. 13:05 ~Rodryg napisał(a): > Ale co tu roztrzasac, jaka sprzedaż gościu ma ponad 400000akcji i nawet jakby sprzedał te 8000po 50gr, to nie ma żadnego znaczenia, bo zapewne w ciemno takiej ilości nie kupował i tyle.
każdy normalny człowiek inwestuje pieniądze na giełdzie z myślą o przyzwoitym zarobku, w tym przypadku widać ewidentny wał albo gościowi( laikowi) wpadła niespodziewanie jakaś grubsza kasa i myślał,że w krótkim czasie pomnoży kapitał, a tu zonk- stawiam na wał z udziałem kogoś ze spółki, ale ze względu na to,że sprawa manipulacji kursem została zgłoszona przez kilka osób do KNF będzie to wyjaśniane i sprawdzane -wszystkie transakcje osób z podanych tam IP i nicków( również manipulacji na innych spółkach)
Idąc tym tokiem, to można powiedzieć że wniosek jest żeby trzymać się od GPW z daleka, a jeżeli chodzi o aleje to dobrze wiesz że są znacznie gorsze spółki i są wyżej wyceniane, tu dopiero będzie gra.
Tak ale tutaj jest za mały obrót i zbyt długie okresy kiszenia. Przez to kto chce robi co chce. Na Krezusie można było zarobić stracić, odrobić straty coś się dzieje a tutaj jak kto trafił to po kilkumiesięcznym osuwaniu się mógł ostatnio wyrobić max 50%. No i nigdy nie wiadomo czy nie zawieszą za raport albo kij wie za co jeszcze. Przetrwałem tu fixy, zawiasy i raczej nie było warto tak długo się trzymać. Jak spółka będzie grana to warto wtedy wejść. Takie moje zdanie. Póki co można próbować grać pod górki/dołki. Długoterminowo wg mnie nie warto
Nie zgodzę się z tobą, popatrz na wykres, właśnie dlugoterminowo warto, nie będąc zbyt zachlannym oczywiście. Moim zdaniem zbliżamy się do kolejnej windy, w górę oczywiście.
no nie wiem czy jest blokowane? zwałka na 0.7x była celowa ale teraz wyglądało mi to bardziej jak brak siły na dalsze wzrosty. Rok temu winda była z długiej konsolidacji sam jestem ciekaw i mimo że zostawiłem sobie tylko symboliczne 100 akcji to lubię popatrzyć co tu się dzieje :)
Na KREZUS codziennie obroty są mln-owe a na alei często po kilkaset złotych spróbujcie z alei wyjść z papierami wartymi 100 tysiecy bo z krezusa da się max w ciągu godziny to jest też kwestia która wielu odstrasza mały ffi male mielenie papiera
No dobra ok, tylko co ty porównujesz spółkę z nc, ze spółką z rynku głównego i do tego jeszcze najbardziej spekulacyjna i najważniejsze, ilość akcji, reasumując porównanie od czapy.
A zastanawiałeś się dlaczego są takie małe obroty? Podpowiem. Rzeczywisty ff. W każdej chwili można tu zrobić windę w górę. I w końcu ktoś to zrobi. Popatrz sobie na historię Midven.
Dziele się przeczuciami. Ale uważam że z obecnych komunikatów wynikaczecto Gajos z kumplami tu miesza. Komunikat o zbyciu akcji miał wywołać panikę. Te sprawę powinien zbadać knf.
Poza tym grozby pod moim adresem niejakiego inwestora, który ucichl jak makiem zasial
A mnie już siły opadają i nie mam ochoty pisać ciągle, że spółka jest ZAPOMNIANA przez Boga i ludzi. Ot, można sobie 10500 akcji wziąć po 0,81. Wg biznesradar.pl C/Z=3,16, C/WK=0,54 wycena porównawcza 3,48 zł. I co? I nic.... Co z tego, że mieszają, jak nie ma tu nikogo, kto byłby zainteresowany spółką. Jakby byli takowi, to obroty byłyby znacznie większe.
Tak to działa jak skupują to cicho o spółce, stare negatywne infa wisza na przodzie profilu. Pasikoniki latają to tu to tam. A jak trzeba wyskakiwać to infa wychwalają pod niebiosa Spółkę.