Dnia 2018-08-24 o godz. 11:32 yhm napisał(a): > Dzisiaj to już w ogóle nuda na całym gamdev...
Czemu nuda? ULG katapultował na 11,60 i da zarobić na bułkę z masełkiem - może nawet na 3 bułeczki z masełkiem i szyneczką na weekend? A tutaj? 10 razy pisałem na różnych wątkach, że Trigon jest wyleszczony!
"Stoi na stacji lokomotywa, cięzka, ogromna i pot z niej spływa!" (ze 250 kilo papieru wysypane w rynek poniżej 40 złociszy!) "Nagle buch - para w ruch!" (to też już pisałem wczoraj!)
Dnia 2018-08-24 o godz. 11:55 yhm napisał(a): > ULG trzymam prawdopodobnie do przyszłego tygodnia, więc tam bawić się nie mogę ;)
ULG troszkę był napompowany do 14,70, he,he i teraz nadaje się do kolarstwa wyczynowego - ja przestałem go trzymać - wyłącznie DT - timing/scalping ;)
W przyszłym tygodniu może być zejście śmiertelne albo zawał na sektorze gamedev po zakończeniu Gamescom 2018 - taką opcje też należy brać pod uwagę - po sukcesach na wielu obleganych stoiskach.. .. a może wręcz odwrotnie? pół miliona odwiedzających targi może być rekord w tym roku - od poniedziałku rzucą się do kupna akcyjek a fundy ich nakarmią!