Wtedy zarobisz na spółce -jak podzielisz się swoimi wiadomościami o niej i inni też zarobią-dobro ofiarowane -wraca zawsze do człowieka w dwójnasób- Teraz np.widzę że należy się dosiąść do pewnej dziewczyny i jechać z nią w góry wysokie.
Adam, chodzi mi o to, że pompujesz obie spółki bardzo ostro....Krzyczysz na forum, że Kania wystartowała, a de facto odrobiła stratę z 3 poprzednich dni i dobiła do normatywnego dla siebie ostatnimi czasy poziomu. Piszesz, że Kopex następnego dnia podepcze 2,5 PLN, a jest zjazd...Też mam Kopex i też chciałbym żeby rosło...nawet do magicznego poziomu, który wieszczyłeś (8 PLN). Obawiam się jednak, że za bardzo chcesz. Tracisz wiarygodność i zaczynasz przypominać swoimi postami desperata. Szanuję Cię, ale chyba trochę luzu by się przydało ;) Życzę samych zysków.
Dzięki za krytyczne uwagi -czasem kubeł zimnej wody jest potrzebny-w stosunku do KANI to uważam że tu liczą się już nie dni ale godziny --jeżeli chodzi o Kopex to zgoda pomyliłem się w czasie -tu to potrwa kilka sesji dłużej .Dzięki i pozdrawiam