• tko1gr:)))) Autor: ~bolek [37.47.38.*]
    tyle to warte:)))
  • Re: tko1gr:)))) Autor: ~Termo [178.43.254.*]
    Bolus doszedł, inwestor pełna geba patrzy na tko z którego się śmiał jak szło do góry hahahah

PS. Widać bezrobocie ci nie służy i marne nudne życie całymi dniami na forum
  • Re: tko1gr:)))) Autor: ~bolek [37.47.38.*]
    Dnia 2018-08-23 o godz. 14:52 ~Termo napisał(a):
    > Bolus doszedł, inwestor pełna geba patrzy na tko z którego się śmiał jak szło do góry hahahah
    > >
    > > PS. Widać bezrobocie ci nie służy i marne nudne życie całymi dniami na forum

kolego naganiaczu Termo nie jestem bezrobotny jestem emerytem i mam czas
    Marne życie hihi naganiczu bankierowy
    PS za twoje dobroczynne siedzenie, żebyś wylądował koło tego pana co tak namiętnie karmi, łóżko w łóżko... A jemu żeby ta kasa nie pomogła i żeby zszedł z pokładu nie tylko spółki. :)
  • Re: tko1gr:)))) Autor: ~bolek [37.47.38.*]
    Dnia 2018-08-23 o godz. 15:03 ~Termo napisał(a):
    > Marne życie hihi naganiczu bankierowy
    > > PS za twoje dobroczynne siedzenie, żebyś wylądował koło tego pana co tak namiętnie karmi, łóżko w łóżko... A jemu żeby ta kasa nie pomogła i żeby zszedł z pokładu nie tylko spółki. :)

kolego term czy mam ci wyjac twoj post jak naganiales ze ostatnie akcje po 1zl dzis 4razy taniej jest kurs ponawiam pytanie kto naganial tu na termo,ja bym na twoim miejscu zapadl sie pod ziemie ze wstydu ale ty nie masz wstydu dalej naganiacz na nic nie warty papier
    A ty masz wstyd hihihi jak zawsze na posterunku i dwa razy więcej wątków niż ludzie co mają akcje, naganiajac, że spółka jest warta grosz. Rezerwuj łóżko w Bydgoszczy może kosa też Ci zasponsoruje terapię, ale oby ta kasa mu nie pomogła, a karma wróciła na wieki wiekow..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COREY -2,11% 0,37 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.