Witam. Kupiłem Elementala po 1,06 zaraz po sprzedaży przez fundusze. Ta zniżka nie miała szans się utrzymac bo wartość spółki się nie zmieniła a moim zdaniem cena docelowa za akcję to 1,82. Zawsze natomiast lubię obserwować "kolarzy", próbujących "kręcić kółeczka" :-) :-). Teraz mają pełne gacie. Czekam na komentarze ile kółeczek, gdzie wór ustawiony, co robi gruby i jak zanęcić leszcze :-)
Każda akcja każdej spółki jest warta tyle ile ktoś w danej chwili chce za nią zapłacić.Dzisiaj 1.5 a Za miesiąc może 1 zł dlatego bym się nie wymadrzal.
Nie chodzi o wymądrzanie. Dzielę się swoją opinią. Teraz po zejściu do 1,49 ja obstawiam odbicie do 1,82. I to bez kółeczek. Z tego się cieszę, bo wkurzają mnie te radosne wpisy kolarzy ile to leszczy ubrali i il kółeczek zrobili. I obojętnie czy patrzeć na AT czy na AF z obu wychodzi, że nadal spółka jest sporo niedowartościowana.
To super dokupimy... jak są chętni oddawać to i są chętni odkupić. Wygrywa ten co umie przeczekać na tym to polega. A jak widać obroty słabiutkie , co oznacza , że chętnych do pozbywania się nie ma za wielu. W mojej ocenie będzie odreagowanie , a jak nie do chętnie niżej skubne pare kilo...jak będą dawcy???