Albo ubrał się w akcje i nie wie co teraz robić... kupił mało ostatnio za ostatni grosz pewnie ale zleciało i musiał oddać więcej i taniej... tak się dzieje jak ktoś przeszarżuje z własnym budżetem... i dobrze jak go przyciśnie będzie musiał sypać i kupimy dużo taniej. Takie jest moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać.
Gdyby miał 2000 tyś to byłbym milionerem . A jeśli nie umiesz wyrazić na papierze liczb które chcesz przedstawić to też nie masz tych 2 milionów zł :) mam 5 kilo akcji i tyle mi wystarcza średnia 85 więc opchnę za chwilę jak dojdzie po 90 i będę miał zysk 200zł. I cieszcie się że jestem bo by nie było żadnego obrotu na straganie milionerzy...
A pisałem że Ci co przekroczyli próg mieszają tu. A co robią poprzez słupy to już inna sprawa. Ja przyjrzalbym się Panu Gajosowi bo gość jest dziwny. Myśli że będzie drugim Szkopkiem ale przekombinowal.
Knf powinien to sprawdzic
A ty co sugerujesz? Jakaś groźba? facet nie ma obowiązku raportowanie takich rzeczy a puszcza bzdurne komunikaty aby wywołać jakieś efekty. Czy to nie jest manipulacja?
Apropo wyjaśnij mi znaczenie twojego postu inwestorku
na tej spółce rzeczywiście jest jakaś farsa, spóźnione raporty, gość daje zawiadomienie o zbyciu ok 10 tys akcji co w żaden sposób nie wpływa na przekroczenie progów. Albo on nie ogarnięty albo to jakieś celowe działania. Cyrk. Trochę mi szkoda że resztę swoich akcji pchnąłem w okolicach 80 gr bo mogłem poczekać na tą 1zł ale przynajmniej mam mniej nerwów
Dnia 2018-08-23 o godz. 11:07 ~bolek napisał(a): > do tak !!!! może masz 2000 tyś a mądrzysz się wypocinami wstydz się i nie pisz swoich głupich komentarzy o innych martw się o swoją kase !!!!!!!!
Gościu ewidentnie chce zamieszać, bo poinformował o tym że kupił 2300akcji, sprzedał 8000,ale o tym że w międzyczasie od poprzedniego komunikatu o zakupie akcji, kupił 30000akcji już nie informuje.
Powinien informować o zejściu poniżej 5 lub wzroście/osiągnięciu 10% wszelkie inne informacje są nieistotne a próba wywołania efektu nie da nic bo aż takich naiwnych na rynku nie ma. Swoją drogą jeśli chce się pozbyć tego pakietu to dobra informacja... czyli to drobny gracz nie trafił z inwestycja i to ważny kapitał dla Niego dlatego wywalić musi i będzie można liczyć na lepszą jeszcze promocję.