• Wykres recenzji Autor: ~ja [91.199.246.*]
  • Re: Wykres recenzji Autor: ~hmmm [193.52.216.*]
    Dzisiaj zastoj... probowalem to przeliczyc i brakuje chyba 18-20 pozytywnych recenxji zeby przeskoczyc na 70%, przy zalozeniu ze nie pojawi sie zaden negatyw.
    Wiec to moze jeszcze potrwac.
    Patch 1.0.4 juz niedlugo, zobaczymy do jakiego stopnia poprawia rozgrywke.
  • Re: Wykres recenzji Autor: ~Asad [31.0.46.*]
    To nic nie da coś mi się wydaje...
  • Re: Wykres recenzji Autor: ~Braa81 [79.186.56.*]
    Zamilcz s4
    Kto wie, wyglada na to ze maja pomysl jak usprawnic rozgrywke.
    Co prawda wydaje mi sie ze i bez tego gra jest naprawde dobra ale plus dla CFG za to ze prubuja zdobyc glosy wiekszej liczby graczy.

Bywalo juz tak ze tytul kompletnie zjechany na poczatku swojego istnienia, odradzal sie po jakims czasie i kilku poprawkach (dobitnym przykladem jest No Man's Sky)
    Jezeli rozgrywka PD bedzie juz dopracowana to moze jeszcze zawojowac liste.

Sprawdzalem stema i wchodzac na strone x-com, battletech czy invisible inc, PD jest proponowana gra wsrod "more like this" wiec jest widoczny dla fanow tego gatunku.

Premierowy hype za nami wiec teraz trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na wyniki.
  • Re: Wykres recenzji Autor: ~Dobromir [89.68.78.*]
    osobiście grałem przed i po aktualizacjach i widać ewidentną różnicę zwłaszcza w zasięgu broni dlatego teraz wpadają same pozytywy
  • Re: Wykres recenzji Autor: ~Fallout [37.47.118.*]
    Pamiętajcie że tu marketing był słabiutko. FP do chyba kilka baniek dało na naganianie. Pytałem paru znajomych od XCOM czy wiedzą co to PD. Nie wiedzieli. Po patch grają i oderwać ich nie mogę. To się musi rozniesc. OD kolesia do kolesia przy grillu. Do tego czasu lub do wyników szorujemy 29.
    Mam w pracy kilkufanow takich turowek i nawet zaowazyli premiere PD na steam tylko ze to samo slyszalem od kazdego z nich "36 euro za mixed reviews, odpada".

Jesli chodzi o zmiany w 1.0.3 to tez gralem juz dosyc sporo na tym patchu i rzczywiscie mozna zaowazyc poprawe jesli chodzi o LOS/LOF ale zasieg broni jest bez zmian moim zdaniem, ciagle troche przesadzony.
    1.0.4 ma usprawnic cala rozgrywke wiec moze ten aspekt tez.
  • Re: Wykres recenzji Autor: ~ZGO-04 [83.20.211.*]
    Cóż. Mam nadzieję, że te sieroty już nigdy nie dostaną szansy na następną grę. Po co takie gamonie pchają się giełdę, potem jest zaufanie jakie jest.
    ZGO-04, nie wiem czy grales w PD?
    Moim zdaniem to jest dobra giera i dluzszym terminie CFG moze na niej sporo zarobic. Nawet negatywne opinie wystawione na steam podkreslaja potencjal PD. Tutaj zawiodla dbalosc o szczegoly a gracze to szybko wylapuja i nie maja litosci, z tad takie oceny.

Gre da sie polatac i ludzie moze nawet zmienia recenzje ale premiere ma sie tylko raz, wiec PD bedzie musialo teraz krok po kroku zdobywac publike, zajmie to troche wiecej czau ale mysle ze ostatecznie bedzie dobrze.
    Pozatym, CFG juz ma szanse i srodki na nastepna gre i uwazam ze to bardzo dobrze, bo ten team potrafi robic ciekawe gry na poziomie ocen 75-80 MC.
    Wiec nie ma co narzekac, PD jest dopiero tydzien po premierze i jeszcze moze nieraz zaskoczyc.
  • Re: Wykres recenzji Autor: ~Fallout [37.47.118.*]
    Dzięki s4 za fajne ceny dziś. Tylko uprzedzam że będzie koszenie na 34 potem. Taka moja prowizja za defend kursu.
[x]
CFG 0,87% 1,73 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.