A nie tydzień temu naganiacie na spadki teraz na wzrosty, a niejaki grześ albo coś wie albo jest zlodziejem i chce bysmy mu oddali nasz majatek za bezcen
Tylko nie złodziejem...i nie potrzebuje Waszych akcji, swoich mam wystarczająco dużo. Z tego też względu "naganiam" na wzrosty... :) Nawet może wszedłbym do organów spółki...ale zastanowiłem się nad szansami...jeśli nawet "profesjonaliści i fachowcy" z Apolla nie dali rady...to na pewno przerasta to moje możliwości... :) W dodatku A ma, mimo wszystko trochę więcej papiera... Na innym wątku widziałem już link do listy rankingowej dla projektu Doce-Safe, o którym pisałem....raczej negatywna wiadomość ale bardzo stara...wręcz przedpotopowa...
Ta lista zawiera wpis że jest sporządzona po odwołaniu, potem w listopadzie glg informuje że wciąż się ubiega, czyli można się odwołać od odwołania? Sam Grzes napisałeś wczoraj że nici z kasy, teraz kpisz że stara wiadomość, czyli jak cię rozumieć, jest jeszcze szansa czy po prostu szybciej sprzedadzą teraz prawa do 801 by mieć na 502?
Wyniki konkursu były już dostępne ok 3 mies temu, wiec Zarząd miał sporo czasu. Nie wiem czy Zarząd rzeczywiście odwoływał się od decyzji...nie jest to działanie specjalnie efektywne, ponieważ nawet w przypadku pozytywnego rozpatrzenia może już po prostu nie być środków w programie. Przypomnę tylko, że GLG wnioskował o ponad 20mln ok 10% środków zarezerwowanych w konkursie na wszystkie projekty. Będzie następna tura, w której również mogą próbować szczęścia. Poza tym GLG SA i GLG Europe sp. z o. o. pozyskiwały już środki z innych programów...mogą pomyśleć o tych specjalnie dedykowanych dla medycyny lub eksporterów na końcu jest także partnering....
Z tego linku który załączylem wynika że jest to lista podmiotów już po odwołaniu, ciekawe co przyniosą te ostatnie miesiące ciszy, może skasują szybciej pieniądze za kamienie milowe z obecnego projektu i komercjalizacja nastąpi już na koniec roku a w 2019 by mieć kasę na doce-safe?