• Czy może ktoś merytorycznie Autor: ~Slim [188.146.98.*]
    A nie tydzień temu naganiacie na spadki teraz na wzrosty, a niejaki grześ albo coś wie albo jest zlodziejem i chce bysmy mu oddali nasz majatek za bezcen
  • Re: Czy może ktoś merytorycznie Autor: ~Grzes [93.176.237.*]
    Tylko nie złodziejem...i nie potrzebuje Waszych akcji, swoich mam wystarczająco dużo. Z tego też względu "naganiam" na wzrosty... :) Nawet może wszedłbym do organów spółki...ale zastanowiłem się nad szansami...jeśli nawet "profesjonaliści i fachowcy" z Apolla nie dali rady...to na pewno przerasta to moje możliwości... :) W dodatku A ma, mimo wszystko trochę więcej papiera...
    Na innym wątku widziałem już link do listy rankingowej dla projektu Doce-Safe, o którym pisałem....raczej negatywna wiadomość ale bardzo stara...wręcz przedpotopowa...

• Re: Czy może ktoś merytorycznie Autor: ~slim [94.254.232.*]
    Ta lista zawiera wpis że jest sporządzona po odwołaniu, potem w listopadzie glg informuje że wciąż się ubiega, czyli można się odwołać od odwołania? Sam Grzes napisałeś wczoraj że nici z kasy, teraz kpisz że stara wiadomość, czyli jak cię rozumieć, jest jeszcze szansa czy po prostu szybciej sprzedadzą teraz prawa do 801 by mieć na 502?
  • Re: Czy może ktoś merytorycznie Autor: ~Grzes [93.176.237.*]
    Wyniki konkursu były już dostępne ok 3 mies temu, wiec Zarząd miał sporo czasu. Nie wiem czy Zarząd rzeczywiście odwoływał się od decyzji...nie jest to działanie specjalnie efektywne, ponieważ nawet w przypadku pozytywnego rozpatrzenia może już po prostu nie być środków w programie. Przypomnę tylko, że GLG wnioskował o ponad 20mln ok 10% środków zarezerwowanych w konkursie na wszystkie projekty. Będzie następna tura, w której również mogą próbować szczęścia. Poza tym GLG SA i GLG Europe sp. z o. o. pozyskiwały już środki z innych programów...mogą pomyśleć o tych specjalnie dedykowanych dla medycyny lub eksporterów na końcu jest także partnering....
  • Re: Czy może ktoś merytorycznie Autor: ~slim [94.254.232.*]
    Z tego linku który załączylem wynika że jest to lista podmiotów już po odwołaniu, ciekawe co przyniosą te ostatnie miesiące ciszy, może skasują szybciej pieniądze za kamienie milowe z obecnego projektu i komercjalizacja nastąpi już na koniec roku a w 2019 by mieć kasę na doce-safe?
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.