Iwonka ty w wirtualnym świecie żyjesz? Nie widzisz co się dzieje? Co ci przyświeca aby takie brednie pisać? Ropczyce idą w górę czy ci się to podoba czy nie. Żal dupsko ścisnął? Gdybyś mnie posłuchała pół roku temu to byś liczyła hajs i planowała wakacje. Po co ten hejt?
Przypomnij moze akcjonariuszom jak naganiales na fote gdynia(bankruta) pewnie tez Ciebie posluchali i sa na wakacjach P.S kolega naganial przy kursie ok 1.20pln jak trzeba bedzie to sie zmobilizue i wkleje Twoje wypowiedzi! na marginesie dalej masz 100 000 akcji czy jeszcze dokupiles?! pozdrow G.G:)
Kobieto, mylisz mnie z kimś innym. Nigdy nie naganiałem, nawet teraz tego nie robię. Stwierdzam fakty, które każdy widzi. Pół roku temu pisałem, że warto mieć tą spółkę bo ma potencjał. Ale nawet wtedy pisałem, że nikogo na nic nie namawiam. Nigdy nie miałem Foty za to mam 2200 akcji Ropczyc kupionych za (chyba) 17,80. Ochłoń!
sypacz na 20 akcji ? by dzis oddali z rana niecierpliwi? Tu juz nikt tanio nie odda akcji, chyba ze ktos kto kupil miesiac temu po 28 i starczy mu to co jest reszta moze sie zastanowi powyżej 60 zł, tym bardziej ze do tego kursu można dojsc w pół godziny zakupem 6 tys akcji