• Obroty up Autor: ~xzx [85.11.80.*]
    Co się dzieje że obroty tak wzrosły , czyżby agresywny skup ?
  • Re: Obroty up Autor: ~Rysiek [158.75.205.*]
    Do: XZX , fundusze wychodzą z akcji, dlatego jest wzrost obrotów papierami. A ja myślę, że to dopiero początek wyjść.
    Obserwuj ten trend i się sam przekonasz, co to może oznaczać. Odpowiedź znajdziesz niebawem.
  • Re: Obroty up Autor: ~wydajemisie [178.43.6.*]
    ze ten cały skup akcji to ustawka. Zarząd ma w d. wartość rynkową spólki co widać po aktualnym kursie.
    Z drugiej strony ktoś te większe pakiety odbiera.Gra pod wezwanie albo przejęcie się toczy?
    Czas pokaże.
  • Re: Obroty up Autor: ~spekulant [78.28.23.*]
    Fundusze uznały , że trzeba z tych akcji wyjść ; dlaczego inwestorzy indywidualni nic nie wiedzą o fakcie , że jest inwestor który zamierza przejąć ich spółkę przez agresywny wykup . Dlaczego zarządzający ukrywają tę informacje ???
  • Re: Obroty up Autor: ~xzx [85.11.80.*]
    A które to fundusze wycofały się z inwestycji w Apator, podaj przykłady które zmniejszyły ilość akcji w ostatnim czasie. Kurs jest trzymany nisko wręcz mała podaż jest pokazywana, aby zaniżać cenę aby można było ogłosić wezwanie na niskim poziomie. Ale nikt po takiej cenie nie odda ( z wyjątkiem "pseudofunduszy"). Zarządzający mają większość i jeśli już to mogą oddać ale nie na tym poziomie minimum wydaje mi się na poziomie 2 razy wyższym. Natomiast drobni mogą część oddać. Wydaje mi się że spółka sama się obroni wynikami, mimo błędów z rektorem i elkomtechem. 
  • Re: Obroty up Autor: ~ciekawostka [213.241.65.*]
    skup akcji został uchwalony 30maja - cena za 1akcję w tym dniu 26.00
    Minęły 3 mce-wszyscy skaczą z radości bo cena wynosi 27,00.
    Brawo ONI, faktycznie szaleństwo.
[x]
APATOR 3,14% 24,60 2025-09-29 17:02:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.