Panie prezesie , hak na którym wiszę strasznie wbija mi się w d...e, boję się że zaraz wyjdzie gardłem. Proszę się nie krępować, i zjechać na 10 gr. My wierzący w cud urządzenie przetrzymamy wszystko :-)
Dnia 2018-08-21 o godz. 15:22 ~MARK napisał(a): > Panie prezesie , hak na którym wiszę strasznie wbija mi się w d...e, boję się że zaraz wyjdzie gardłem. > Proszę się nie krępować, i zjechać na 10 gr. My wierzący w cud urządzenie przetrzymamy wszystko :-)
MARK to ty jeszcze siedzisz na tym smietniku:)))widzialem pisales ze pograles cig tam ladnie po konsoli 85gr poszli do 174 i sporo kolek dali,spojrzyj sobie na spolke VARSAVVR
Bolek dzięki za cynk. Mają pokazać dość ciekawą gierkę na GAMESCOMIE - symulator pszczoły- jak się spodoba, to duża szansa na przełamanie historycznych szczytów. Będę obserwował. Natomiast ja mam tylko dwie spółki, T2P i RNK, reszta sprzedana, a kasa przelana do banku.Na dniach będę kupował mieszkanie, zainteresowanie niewielkie, bo zdewastowane i z zadłużeniem w spółdzielni. Remont , ładne meble i do wynajęcia. Pisałem wcześniej, że nie samym Termo człowiek żyje, więc planów mam od groma. Pozdrawiam
Dnia 2018-08-21 o godz. 17:31 ~MARK napisał(a): > Bolek dzięki za cynk. Mają pokazać dość ciekawą gierkę na GAMESCOMIE - symulator pszczoły- jak się spodoba, to duża szansa na przełamanie historycznych szczytów. Będę obserwował. > Natomiast ja mam tylko dwie spółki, T2P i RNK, reszta sprzedana, a kasa przelana do banku.Na dniach będę kupował mieszkanie, zainteresowanie niewielkie, bo zdewastowane i z zadłużeniem w spółdzielni. Remont , ładne meble i do wynajęcia. > Pisałem wcześniej, że nie samym Termo człowiek żyje, więc planów mam od groma. > Pozdrawiam >
o to gratuluje MARK to bedziesz mial wydatki z mieszkaniem a potem bedziesz zbieral profity,ps tak ta pszczola moze byc hitem trwaja obecnie targi wiec spolka stabilna VARSAVVR z malymi korektami ladnie ida jak po sznureczku kurs
Wystawiaj :).. tylko kto to kupi :)?
Widział koszyk puuusty ..
Ale dziadostwo ..ja juz odrabiam straty, i nigdy więcej takiego badziewia ..
A Holendra powinni w pie..lu zamknąć
Dnia 2018-08-21 o godz. 22:25 ~RA napisał(a): > Wystawiaj :).. tylko kto to kupi :)? > > Widział koszyk puuusty .. > > Ale dziadostwo ..ja juz odrabiam straty, i nigdy więcej takiego badziewia .. > > A Holendra powinni w pie..lu zamknąć
hehe komu chcesz oddac arkusz kupna zero akcji:)))
Mam wieloletnie doświadczenie w grach więc jak by miał się zainteresować spółki z grami to teraz jujubee ma szansę z ich gra coś zwojować tam jest szansa i ich gra może się sprzedać dobrze
Dnia 2018-08-22 o godz. 15:03 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-08-22 o godz. 14:24 ~maniek napisał(a): > > Jak widać niewielkim kapitałem można tu zrobić 40% raz w dół raz górę:) > > bo pouciekal ze zleceniami sprzedazy 29-30 i podbil dlatego 33gr i juz macie 50tys kolejne na 30gr
i to by bylo na tyle wczorajszej podbitki na 33,znowu 25 info jak nic w drodze:)))