Czyli o tym, że mocny wyprost kolan to czasem przykry strzał czołem w powałę.
Rafał Bauer wyruszył z punktu wysuniętego najwyżej na północ - Rifstangi, do tego położonego najniżej na południu - Kotlutangi, łącznie 560 km. Na trasie towarzyszyła mu najgorsza od 36 lat pogoda. W drodze doznał poważnej kontuzji.
to juz wiecie dlaczego spółka upadła tak to jest jak nie ma kontorli w firmie a jest się cały czas na spacerkach ale on krzywdy sobie nie zrobił bo tacy zawsze przed upadkiem sie zabezpieczaja dużo wcześniej
Już szukają hajsu na crowdway. Brandy przemijają ,styl ten sam, palimy nie swój hajs, daj nam trochę , przrebiemy chętnie, na rumuńską pandę, vst--->ra--->prc--->gt
Ile razy to się może w życiu udać?
w odniesieniu do spółki Bird & Co, która kiedyś współpracowała z Próchnikiem, a obecnie używa naszych wzorów – mówi Kutrzeba. Bird & Co jest m.in. właścicielem e-sklepu z odzieżą Guns & Tuxedos projektu Rafała Czapula. Projektant był do niedawna członkiem zarządu Próchnika. Niektórzy uważają, że za jego nowym projektem stoi Bauer. – Nie jestem i nie byłem udziałowcem Bird & Co. Po odejściu z Próchnika założyłem, że nigdy już nie będę się zajmował ciuchami – zapewnia menedżer. Za to nie ukrywa, że twórców Bird & Co zna i z nimi współpracuje. Żałuje też marki, którą stworzył wraz z Czapulem – Rage Age.
W przeddzień rozpoczęcia trwającej obecnie oferty akcji serii B, akcjonariuszami Guns&Tuxedos S.A. byli: Businessweb S.R.O (50,999%), Dariusz Ptaszek (24,5%), Maciej Siwiec (24,5%) oraz Sylwia Pyszniak (0,001%)
https://operacjasmoking.gunsandtuxedos.com/
Rozmiar tekstu: A A A
Zawiadomienie Pana Rafała Bauera oraz spółki Businessweb S.R.O. o zmianie udziału w ogólnej liczbie głosów w Spółce
Środa, 15 sierpnia 2018 (09:54)
Tweetnij
SKOMENTUJ
Ten artykuł możesz przeczytać również w wersji mobilnej »
Raport bieżący nr 65/2018
Podstawa Prawna: Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
Zarząd spółki Soho Development Spółka Akcyjna ("Spółka?), informuje o otrzymaniu w dniu 14 sierpnia 2018 r. zawiadomienia od Pana Rafała Bauera oraz spółki Businessweb S.R.O. o zmianie udziału w ogólnej liczbie głosów w Spółce.
Treść zawiadomień znajduje się w załączniku do niniejszego raportu.
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
Data Imię i Nazwisko Stanowisko/Funkcja Podpis
2018-08-15 Maciej Wandzel Prezes Zarządu