Średnia liczba grających 1358 z ostatnich dni, to się w ogóle nie sprzedaje. Peak trwa godzinę , średnia się liczy z całej doby, a ta jest tak niska, że ta gra chyba nigdy nie zarobi na siebie.
Dnia 2018-08-18 o godz. 11:44 ~Tomek napisał(a): > Nie sprzedaje się i nie opuszcza od debiutu TOP 25, okej..
mam dla was propozycję wszystkie kolorowe misie którzy twierdzicie że gra się nie sprzedaje, w poniedziałek rano, około 9 ustawcie co tam macie w akcjach z CFG (chociaż wątpię że cokolwiek macie), i walnijcie PKC, i w końcu uwolnicie nas od swojej obecności na tym forum, przenieście się gdzieś indziej, tak niskiego poziomu merytorycznego nawet nie ma co komentować, więc sio od kompów, i pamiętajcie już za dwa tygodnie szkoła :-)
biedny leszcz jara się listą top na której każdy gniot jest przez chwilę, a nie widzi że w innych ratingach, liczby graczy, najlepiej ocenionych pd w ogóle nie istnieje, i dlatego was na widelec nadziali po 46 -55, bo pojęcia nie macie o tym jak odróżnić dobrą premierę od gniota i zaklinacie
ale powiedz mi co to zmienia, skoro rzeczywiście średnio jest ok. 1400 i teraz mamy max, potem będzie już tylko mniej, bo tak jest zawsze, nawet z dobrymi grami, przecież to nie ma znaczenia i nie zmieni nieudanej premiery, podobnie jak oceny trochę podskoczą,
Rób jak uważasz. Mam 2k akcji muszę usrednic jeszcze więc wywala swoje akcje w poniedziałek. Jeśli gamespot ocenę 9 uważasz za nieudaną to po co bawisz się w gamedev idź na krezusa. To jest Long term gra jeśli będzie 70.
To jeżeli nic nie ma znaczenie teraz to czemu statystyki wcześniejsze mają mieć znaczenie w poniedziałek i po czy wnioskujesz że premiera to dramat jak te statystyki są nieistotne. Tylko nie pisz ze rynek wie lepiej. Rynek zobaczył 52% positiv przyrownał to do AGONY i mu wyszło że lepiej nie będzie a jak widać jest.