Witam Ilosc ownerow pod PD jest znow w przedziale 0-20.000, martwi mnie to troszke ale tez dziwi,
Wezmy pod uwage takiego The Walking Dead: Final Season, premiera tego samego dnia.
Sprzedazowo sie mijamy, ale zazwyczaj jestesmy wyzej niz TWD. Ilosc graczy w TWD to okolo 500. U nas 1500.
TWD ma ilosc ownerow miedzy 20.000 - 50.000.
Czy faktycznie ten caly steam spy nie potrafi liczyc? czy sa az takie duze zwroty? Jak to widzicie?
Plizz bez troli, to sie robi nudne. Chcialbym pogadac merytorycznie.
steamspy od dawna pokazuje zblizone wyniki wahajace sie z roznych widelek. tak bylo tez z frostpunkiem. Prezes Playwaya pokazal kiedys jakis inny portal z bardziej wg. niego zblizonymi wynikami.
Dnia 2018-08-18 o godz. 10:18 ~Gosc napisał(a): > Dzieki Panowie, > > > > Wciaz mam realna nadzieje, ze po weekendzie stuknie nam 50k sztuk (z wszystkich platform)
dwa dni temu pokazywało 20k-50k czyli wynika z tego że było na granicy i kilka osób które zwróciło grę spowodowało spadek do innego zakresu ilości użytkowników
@Gość - nie martw się, zapewniam Cię, że te 50 000 sprzedanych kopii już stuknęło ;)
PS. Dziś będzie rekordowy peak graczy i PD trzyma się 1 strony najlepiej sprzedających się tytułów na Steam i GOG, a ponadto zespół CFG daje przykład innym deweloperom, jak wspópracować z graczami i doszlifowują grę w pocie czoła, nawet w dni wolne. Wielki szacunek za to - dobro wraca i wpłynie to na dużą sprzedaż tytułu.
Powtorze raz jeszcze to co gdzies juz pisalem, mam nadzieje, ze to definitywnie zamknie temat.
Wg. tej samej strony House Flipper sprzedal sie w przedziale 200k-500k. Patrzac na te dane ktos moglby pomyslec 'kurde, myslalem ze sprzedaz jest wysoka, a to pewnie bedzienz 300k'. Tymczasem my mamy informacje pochodzace z oficjalnego komunikatu od Playway (bylo to podane jakis czas temu), ze sprzedaz juz przekroczyla 500k.
Autorze tematu, jestes juz uspokojony?