• Ilosc ownerow PD Autor: ~Gosc [217.149.249.*]
    Witam
    Ilosc ownerow pod PD jest znow w przedziale 0-20.000, martwi mnie to troszke ale tez dziwi,
    Wezmy pod uwage takiego The Walking Dead: Final Season, premiera tego samego dnia.

Sprzedazowo sie mijamy, ale zazwyczaj jestesmy wyzej niz TWD. Ilosc graczy w TWD to okolo 500. U nas 1500.
    TWD ma ilosc ownerow miedzy 20.000 - 50.000.
    Czy faktycznie ten caly steam spy nie potrafi liczyc? czy sa az takie duze zwroty? Jak to widzicie?

Plizz bez troli, to sie robi nudne. Chcialbym pogadac merytorycznie.
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~kadim [94.254.129.*]
    steamspy od dawna pokazuje zblizone wyniki wahajace sie z roznych widelek. tak bylo tez z frostpunkiem. Prezes Playwaya pokazal kiedys jakis inny portal z bardziej wg. niego zblizonymi wynikami.
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~Jeste_eksperte [5.174.202.*]
    Steam z licza na steamie, widicznie ma problem z kopiami aktywowanymi z goga. Noi trche zwrotow pewnie polecialo
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~Braa81 [212.180.200.*]
    https://pclab.pl/news77571.html tu masz wyjaśnioe vale utrudnia liczenie
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~owners [78.10.219.*]
    https://steamspy.com/about
    tutaj też wyjaśnienie.

nie jest to miarodajne, i napewno nie uwzglednia kopii z gog, jak ktoś powyżej zasugerował, to dwie różne platformy
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~Gosc [217.149.249.*]
    Dzieki Panowie,

Wciaz mam realna nadzieje, ze po weekendzie stuknie nam 50k sztuk (z wszystkich platform)
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: slaintemhath [83.23.92.*]
    Dnia 2018-08-18 o godz. 10:18 ~Gosc napisał(a):
    > Dzieki Panowie,
    > >
    > > Wciaz mam realna nadzieje, ze po weekendzie stuknie nam 50k sztuk (z wszystkich platform)

dwa dni temu pokazywało 20k-50k czyli wynika z tego że było na granicy i kilka osób które zwróciło grę spowodowało spadek do innego zakresu ilości użytkowników
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~XF [5.172.255.*]
    @Gość - nie martw się, zapewniam Cię, że te 50 000 sprzedanych kopii już stuknęło ;)

PS. Dziś będzie rekordowy peak graczy i PD trzyma się 1 strony najlepiej sprzedających się tytułów na Steam i GOG, a ponadto zespół CFG daje przykład innym deweloperom, jak wspópracować z graczami i doszlifowują grę w pocie czoła, nawet w dni wolne.
    Wielki szacunek za to - dobro wraca i wpłynie to na dużą sprzedaż tytułu.

Miłego weekendu!
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~Que [94.254.132.*]
    Powtorze raz jeszcze to co gdzies juz pisalem, mam nadzieje, ze to definitywnie zamknie temat.
    Wg. tej samej strony House Flipper sprzedal sie w przedziale 200k-500k. Patrzac na te dane ktos moglby pomyslec 'kurde, myslalem ze sprzedaz jest wysoka, a to pewnie bedzienz 300k'. Tymczasem my mamy informacje pochodzace z oficjalnego komunikatu od Playway (bylo to podane jakis czas temu), ze sprzedaz juz przekroczyla 500k.
    Autorze tematu, jestes juz uspokojony?
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~Gosc [217.149.249.*]
    Tak.
    Czekajmy na officialny komunikat odnosnie PD
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: yhm [84.10.156.*]
    Prezes PlayWay podawał chyba tę stronę: https://barter.vg/i/41029/?
    Ale z tego co widzę to i tak bierze dane ze steamspy.
  • Re: Ilosc ownerow PD Autor: ~Thorgi [31.0.38.*]
    Zastanawiam się czy oczekiwania od PD nie były zbyt duże? Wg. Mnie mamy poprawny debiut i gra powinna na siebie zarobić.
  • Re: Ilosc ownerow PD itd Autor: ~Jarek [193.200.83.*]
    Zarobi w 10 dni jesli bedzie na pierwszej stronie jesli dalej to troche dluzej. Trole wiedza o tym i dlatego troluja.
[x]
CFG -0,28% 1,77 2026-04-21 12:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.