Ludziska co sie dzieje, kiedy to się skończy kupiłem długoterminowo jako lokata która mi stopniała 30% jestem załamany,, Tak mnie moje Państwo oszukało
Kolego - jestem w podobnej sytuacji - jednak nadal wierzę że jest to jedynie zagrywka dużych aby sprowadzić jak najniżej i kupić te akcje - wierzę że długoterminowo spółka jest zdrowa i stabilna a jej produkt niezbedny do życia........
Dnia 2018-08-18 o godz. 07:17 ~Tomasz13 napisał(a): > Patrzcie państwo, a PiS-owi urosło 38%.
ten podany przez Ciebie wynik jest z TVn a prawdziwy to 43% a PO poniżej 20% PSL w ogóle nie wejdzie do parlamentu a .N razem z Palikotem trzymają się tego penisa na Maderze
Chyba należy złożyć wniosek do GPW o zawieszenie notowań PGE bo jak cena akcji dojdzie do odpowiedniej dla PGE to dostaniemy wezwanie i taki nasz będzie koniec
"Ludziska co sie dzieje, kiedy to się skończy kupiłem długoterminowo jako lokata która mi stopniała 30% jestem załamany,, Tak mnie moje Państwo oszukało."
Długoterminowo to ile, miesiąc, trzy miesiące? Ja to zamierzam z 5, 10 lat trzymać, chyba że będzie cena satysfakcjonująca, po drodze oczywiście mały handelek. Na razie trwa zbieranie od "ulicy i zagranicy".