No i w koncu jest 8zl...aż chcialoby siè powiedzieć a nie mòwiłem... :)Żenujàca spòłka... Ale jak zejdzie jeszcze nizej to mozna zakupic ... W koncu moze nawet ten zdechlak odbije odrobine
Czyli 8zł i 8,99zł to jest to samo? Wiesz, za jakiś czas mam zamiar kupić samochód to zgłoszę się do Ciebie. Wezmę 100 tysięcy, a kupię za 199 tysięcy z takim geniuszem :)
a czy ja zmieniałem nick?...chłopczyku mówiłem że będzie spokojnie 8 z przodu?Mówiłem.....a że tylko to rozumiesz to tak, że 8 = 8.98 to jest właśnie Twój problem....ucz się i wyciągaj wnioski a nie tkwisz w Swoim błędnym zdaniu o super spółce co to nie umie opanować swoich kosztów... jak zwykle bez odbioru
Chłopczyku "te" vel "kaz". Po pierwsze to tak, PGE jest dalej dobrą, zyskowną spółką, a nie żadnym, jak to nazywasz " gniotem", jak GetBack czy Petrol. Koszty? Mamusia Ci to powiedziała? Po drugie drogi "te" vel "kaz" zapomniałeś o IP. Rozumiem chłopczyku, że tego nie ogarniasz, ale teraz napisałeś z IP 77.65.105, a wcześniej z IP 94.254.145, z którego pisał na tym forum i na innyvh "kaz". Nota bene pisał kiedyś, że jest trochę utopiony. Co? Karty w tel się pomyliły? Napisałeś z "kaz" zamiast z "te". Oj, jaka szkoda. Po trzecie chłopczyku " te" vel "kaz" to guzik przewidziałeś bo pisałeś o 8zł. Masz 8,98zł, a minimun 9,00zł było już w grudniu 2016 i czerwcu 2018. Będzie 8,00zł to odtrąbisz sukces bo obecnie przy 0,02zł różnicy od 9,00zł to Ameryki dzieciaku nie odkryłeś. Po czwarte chłopczyku "te" vel "kaz" rozumiem, że siedziałeś od 15zł czy tam nawet 20zł (kiedyś, jako "kaz" pisałeś na tym forum, że kupowałeś akcje dawno temu i się zawiodłeś) i sprzedałeś po 10,60zł (nota bene dobrze zrobiłeś) dostając mocno po czterech literach, ale to nie świadczy o tym, że coś jest "gniotem", " zdechlakiem" itd. Tak piszą tylko frustraci. Poszukaj winy w swojej porażce u siebie, a skoro nawet nie widzisz, jakie IP masz i robisz takie babole to znaczy, że wiele musisz naprawić. Wracaj pod kamień, bez odbioru.
Wyżej wstawiłem zrzuty ekranu, które potwierdzają mój wniosek. No i co trollu "te" vel "kaz"? Głupio było psioczyć na spółkę pod starym nickiem to musiałeś pisać z innego IP pod inną nazwą? Wstyd. Pewnie Ci kosmici IP ukradli, nie? Dla mnie sprawa jest prosta. Jedne IP to karta SIM, a drugie WiFi w domu, pracy itd. Ewentualnie dwa telefony i dwie karty SIM. To sobie trollujesz tak na zmianę. Raz Ci się rąbnęło i napisałeś, jako "te" z IP "kaz". Bywa, takie życie. Wytłumacz tylko jedno.... Dlaczego w kwietniu pisałeś: "PGE niestety mi uciekło", a teraz piszesz: "gniot" pomimo tego, że jest niżej? Jeszcze wytłumacz może dlaczego piszesz coś o kosztach w PGE i plujesz na spółkę, a twierdziłeś, że posiadasz TPE ze średnią 2,52zł dnia 25.04.2018. i pisałeś, iż traktujesz to jako inwestycję na 10 lat oraz liczysz w tym czasie na 4zł pomimo tego, że TPE ma gorszy bilans i wyniki od PGE? Już nie masz tych akcji? Minęło już 10 lat od kwietnia do sierpnia? Żałosne....
Panowie w sumie to nie ma sie o co kłócić - wiadomo w czasie bessy nerwy puszczają ( tak tak bessy ) .....A prawda jest taka jak napisał redaktor "Bankiera " : PGE TO NAJWIEKSZA GIEŁDOWA KATASTROFA OSTATNIEJ DEKADY a ja dodam : sposród dużych spółek ze zdrowym bilansem i zadłużeniem oraz ze stabilnymi duzymi zyskami. Tak tak : KATASTROFA - ta wycena PGE to KATASTROFA - i nie ma zadnego racjonalnego wytłumaczenia.......
Kolego "moc". Ja Ciebie i normalnych użytkowników szanuję. No, ale taki " te" okazało się, że jest trollem i tyle. Są zrzuty ekranu, widać IP. Teraz będzie pisał głupoty, że mu operator czyjeś IP nadał na jeden wpis. Przecież to jest żałosne. Napisał z IP "kaz" jako "te" i wyszło na jaw, że "kaz" i "te" to ta sama osoba. Tutaj na forum pluje bo sprzedał ze sporą stratą, a dalej nie wyjaśnił czemu na forum TPE pod IP 94.254.145 pisał, iż trzyma Taurona ze średnią 2,52zł w prespektywie 10 lat i czeka na 4 lat. Jeszcze jakieś bzdury o kosztach i bilansie w PGE. Tak jakby Tauron miał lepszy bilans.... Przecież to jest zwykłe trollowanie, wylewanie frustracji i wprowadzanie nieświadomych ludzi na tym forum w błąd. Tak, jak ja bym na jednym forum pisał, że mercedes jest fatalny, a na innym bym już napisał, że mam takiego samego tylko kilka lat starszego. No żenada i pięć metrów mułu, co ten facet sobą reprezentuje. Akurat zauważyłem te IP bo tak mi się coś skojarzyło, że ktoś tutaj i na TPE pisał pod 94.254.145. No i pamiętałem, że na pewno nie był to jakiś "te". Znalazłem i wyszła prawda na jaw.
nerwy?.....kiedy realizuje się mój scenariusz?:)..... Ty tak serio?... a co IP to dopuszczasz możliwość że ktoś pisze i z laptopa....i z tel. kom które mają inne IP?...a niektóre IP są nadawane przez operatora?....Naprawde jesteś zabawny i te Twoje teorie spiskowe dotyczące użytkowników forum co uwalają kurs Twojej cud spólki:)...
Tak, tak i operator codziennie Ci IP zmienia. Weź już się nie tłumacz bo jesteś w tym żenujący i się tylko kompromitujesz "kaz" :) Wielki scenariusz Ci się spełnił bo kupiłeś po 15zł i sprzedałeś po 10,60zł. Będzie 8,00zł to się spełni. Tylko następnym razem się nie pomyl i nie napisz z IP "kaz" :) Tak ogólnie to proponuję znaleźć dobrego lekarza :)
No i tylko swoim komentarzem potwierdziłeś, że na jednym nicku pisałeś z tel, a na drugim z komputrra. Szkoda tylko, że w końcu Ci się rypło i się walnąłeś. Teraz będziesz wmawiał, że operator nadaje IP. No nadaje i co z tego? Mi też nadał IP i jeśli za chwilę z tego samego IP napiszę, jako "te" to znaczy, że dalej piszę "mmm1212" tylko zmieniłem nick. Za chwilę pewnie nam wmówisz, że z firmowego komputera pisałeś i pewnie jakiś tam "kaz" dziwnym trafem pracuje w tym samym miejscu. No albo napiszesz, że ktoś z tym IP 94.254.145 się pod "te" podszył. Po prostu wyszło na jaw, że trollujesz z dwóch nicków i dwóch IP. Puk puk w główkę zrób, tyle Ci napiszę :)