• Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Jeste_eksperte [77.112.120.*]
    Pamietajcie misie tylko LT tak z 5 lat pozniej wyciagacie pierwszy milion, tak wam mowia a robia odwrotnie! Zatrzymamy sie na chwile na 30 i dalej jazda, pozniej tylko powolne opadanie przez 3 az spoldzielnia spekulacyjna nie odkopie CFG. Pozdrawiam do zobaczenia za 3 lata
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~hmmm [193.52.216.*]
    Kazdy podejmuje tutaj swoje decyzje. Nie mam komu dzienkowac i mam do nikogo pretensji...

serwus.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Agony [91.212.223.*]
    Świetny Debiut !! "dopracowanego" PD ---- ha ha ha
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~xxx [167.114.102.*]
    orel już dawno powinien był siedzieć w więzieniu i dostać pokaźną karę finansową od knf zaczynając od spekulacji na Jujubee, poprzez Farm51, PlayWay,a teraz tu. To ile osób przez niego straciło pieniądze w głowie się nie mieści. Ci co na Jujubee uwierzyli mu w 30zł dzisiaj tkwią z kwitem po 8zł bez perspektyw

• Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Mahjong [109.173.154.*]
    slepy w karty nie gra :)
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~taktak [37.47.188.*]
    albo nie siada się do stolika wiedząc że przeciwnicy grają znaczonymi kartami
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~botak [217.171.58.*]
    ja tam bez orła inwestowałem, po 32 niedawno CFG kupiłem, mogłem sprzedać w lepszej cenie
    Także miałem utopione w plw po agony, gdybym zrobił po swojemu a nie trzymał jako LT co orzeł sugerował to bym stracił dużą kasę przy realizacji straty - bo myślałem zbyt emocjonalnie.
    Orzeł podaje argumenty, a co kto zrobi, to jego sprawa. No chyba że orzeł właśnie stoi nad Tobą z kałachem
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~re [178.62.153.*]
    Gość kręci dobre lody na wielu papierach z nc. Radzę uważać na jego wpisy bo pojawiają się w krytycznych dla kursu momentach przed dużymi spadkami.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~orzel74 [31.0.124.*]
    A cóż takiego napisałeś sfrustrowany? Nie minie miesiąc jak kurs odrobi.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ryszard1 [31.0.37.*]
    Te moderator ! Czemu likwidujesz moje posty bez powodu?!
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~jj [89.64.20.*]
    Przestań pitolić, każdy inwestuje sam. On przynajmniej podwał konkretne argumenty. Sam jestem mocno na minusie ale to przez moje decyzje. Pewnie powiszę tu na haku jak kiedyś na CiGu. Mimo to tam potrafiłem wyjść na plusie +250% i tu będzie podobnie, jak nie teraz to przy następnej grze.Nie jest to jedyna spółka w portfolio. Przynajmniej CFG cały czas ma potencjał bo mają pomysły. Tym razem nie wszystko wyszło ale z oceną wstrzymałbym się do pierwszych danych sprzedaży bo co niektórych tu wieszczących tragedie może zaskoczyć.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~re [178.62.153.*]
    Pisał, że będzie hit. Miał być hit i jest:) Orzeł pojęcia nie ma o grach, sam nawet nie gra ale umie zarabiać na giełdowym planktonie wprowadzając innych w ślepą uliczkę.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~orzel74 [31.0.124.*]
    Leszcze i frustaci model inwestorków z banana. Cały przekrój leszczy bo jednego dnia spadło. Było brać po 32 i przy 45 s..... kto wam bronił.
    Fakt PD ocenialem przed premierą tak jak ocenił Metacritic no się pomyliłem że ho ho.
    Jeszcze raz ja oceniam spółki z perspektywy swoich zainwestowanych $ a że inwestuje je zdecydowanie wcześniej niż wy ŻYCIE. Obecnie jestem na minus 8% natomiast na Farm miałem stratę set tyś złoty a wyszło set tysięcy na plus. Tak więc drogie leszcze moje wpisy są nie do was to raz PROSZĘ MI NAPISAĆ GDZIE PISAŁEM KUPUJCIE AKCJĘ BO CFG BĘDZIE PO 150 ZŁ TO DWA Nie manipulujcie moimi wpisami które nie opisują kursu a tylko spółkę i produkt.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Orzeł dobrze merytorycznie pisał. Wczoraj była dyskusja o tym co będzie plankton robił. No to zrobił. Zobaczymy.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~brunet1980wawa [89.69.165.*]
    Tak się składa, że kto słuchał Orła od ponad roku na PLW, to dziś ma trzy razy więcej pieniędzy niż miał. Kazał wam inwestować tutaj? Każdy sam podejmuje decyzje, mniej lub bardziej tylko podpierając się wpisami takich czy innych osób, które może uznawać za wiarygodne (każdy sam to ocenia). Albo ignoruje całkowicie opinie innych i podejmuje decyzje inwestycyjne w stu procentach oparte o własny research. Od tego jest forum, żeby się wypowiadać i przedstawiać swoje opinie co do kursu w przyszłości. Zwalanie winy na osobę trzecią za własne decyzje to skrajna dziecinada. Zresztą, nikt nie jest jasnowidzem. Jeśli komuś wydawało się, że Orzeł nim jest, niech wróci do przedszkola, bo chyba nie wyrósł jeszcze z bajek.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Ryszard1 [31.0.37.*]
    Napiszę jeszcze raz. Jestem wdzięczny Orłowi za jego przemyślenia którymi dzieli się na forum pomimo hejtu. I napiszę jeszcze raz . Orzeł nie jest duchem świętym ani wyrocznia i ma prawo się też mylić. I cóż w tym dziwnego.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~orzel74 [31.0.124.*]
    Dzieki dla noemalnych.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~aleocochodzi [89.64.54.*]
    Dzięki orzeł dzięki tobie miałem szansę zarobić jak zawsze zwycięża u mnie zachłanność :) wierzyłem w grę niestety .... Wyszedłem tak jak planowałem jak spadnie poniżej top 10 takie życie kilka kilo w plecy .... Każdy sam podejmuje ryzyko.
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Pierdzikson [89.68.246.*]
    Również dzięki...ja też dzięki Twojej radzie (LT)przetrwałem Agony. Zabawne jest to, że pierwsze akcje kupowałem dzień,dwa przed aferą z farm managerem;//
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Ja też dziękuję orłowi za jego przemyślenia. Dzięki temu przetrwałem prawdziwe Agony na PLW i wyszedłem z tego z dużym zyskiem. A co do gry, to ja w przeciwieństwie do Orła grywam i PD jest dobrym produktem, na metacritic ma tyle punktów co Far Cry 5 i więcej niż Battletech. PD zaskoczy was sprzedażą. Ale piszcie sobie trole - macie do uwalenia jeszcze tych co czekają na raport sprzedaży po 3 dniach.

• Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~KNUT [178.42.67.*]
    ZRZUT SZLAMU KIEDY ?
  • Re: Podziekujcie Orlowi! Autor: ~Jeste_eksperte [77.112.120.*]
    Gra sie sprzeda gorzej niz Agony, tam po 72 h bylo 40k tu z 35 a gra kosztowala 3 razy wiecej
[x]
CFG -4,30% 1,67 2026-04-30 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.