Ja rozumiem ze moze ludzie sie spodziewali lepszych zyskow, ale to jest przesada i to gruba?
Czy ktos chce az takie kolko strzelic? Nie do konca rozumiem co sie tutaj podzialo?
Wtorek to samo robił zbił do 1zł na 15 minut przed 9 chodzi o to żeby jak najwięcej osób się wysypało jak najtaniej i wtedy można taniej kupić a tu wystarczy drobna kwota 50k żeby tak się bawić
Po co, szkoda czasu i tak to oleją, olali GetBack a to była afera to i oleją zabawy na fix. Musisz mieć dystans, szkoda Twojego zdrowia. Mnie takie zabawy już śmieszą, mam arkusz i widzę jakie są ceny w okolicach 4-5 pozycji i widzę gdzie zaczynają się wiarygodne ceny.
nie jest karalne, mamy wolny rynek, możesz sprzedać za ile chcesz, jest to raczej śmieszne, ile ja już razy to widziałem, najpierw nagonka na forum a potem przed otwarciem takie jaja, może ktoś jeszcz da się nabrać. No cóż giełda to zabawa dla dużych chłopców i dziewcząt, jest jak sito które odsiewa ludzi o słabszej psychice, pzdr ściśnijcie pośladki i pamiętajcie tylko spokój i rozważne decyzje mogą dać zarobić, podejmowanie decyzji pod wpływem impulsu lubi się mścić.