• Ocena graczy 60%... Autor: ~hmmm [37.169.47.*]
    Nowi gracze już wiedzą że to nie jest (i nie będzie) klon x-com i ze to bardziej skomplikowana skradanka niż rambo szturmowka. Wydaje mi się że nowi nabywcy będą bardziej świadomi co kupuja i będzie to też miało odzwierciedlenie w recenzjach.

Oczywiście bugi trzeba naprawić i gamedev nad tym pracuje.

Jeżeli do soboty PD utrzyma pozycje w top 10 global best sale to bedzie bardzo dobrze, a jeżeli do tego czasu patch z poprawkami się pojawi to gra może mieć "drugie otwarcie"

Będzie dobrze.
  • Re: Ocena graczy 60%... Autor: ~borusek [109.125.240.*]
    Moim zdaniem negatywy wystawia się szybciej niż pozytywy. Ktos jak coś mu nie pasuje neguje a zazwyczaj aby dać positiv gracz sporo gra. Noty pójdą w gore sadze ze dobijemy do 70% śmiało. Zajmie to kilka dni
  • Re: Ocena graczy 60%... Autor: ~hmmm [37.169.47.*]
    Wygląda na to że pierwsza łatka z poprawkami tlumaczenia będzie najpóźniej jutro. To powinno znacznie poprawic napływające oceny graczy.

Jeszcze dzisiaj opadną ludziom emocje i zacznie się chlodna kalkulacja przed jutrzejsza sesja. PD jest od prawie doby w czołówce sprzedaży steam (125 mln users). Opinie graczy coraz lepsze, grupa rosnie, oceny na MC 77/100 (czyli dobrze).
  • Re: Ocena graczy 60%... Autor: flashy [212.75.105.*]
    W tej chwili peak znowu zbliża się do 1900, recenzje idą w górę rano było 53% teraz mamy już 60%. Myślę że dzisiaj jest szansa na pobicie all time peak'u, ale w weekend jeżeli recenzje będą się poprawiać myślę że spokojnie peak przebije 3k.
  • Re: Ocena graczy 60%... Autor: ~dracos [94.254.145.*]
    3 k będzie dzisiaj spokojnie moim zdaniem
  • Re: Ocena graczy 60%... Autor: ~Asad [95.49.67.*]
    Też tak myślę. Peaka Frostpunka nie przebijemy ale się zbliżymy. Tak samo z kapitalizacja
[x]
CFG 0,00% 1,70 2026-05-08 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.