Dziś jest środa, tylko u nas wolne. Reszta siedzi w pracy lub szkole (bo nie wszędzie są wakacje w tym samym czasie), do weekendu cfg wszystko przetłumaczy i poprawi co trzeba i będzie good. Jutro kurs pewnie się obsunie bo po wcześniejszych informacjach niektórzy mają pełne gacie i już zlecenie PKC już załadowane. Proponuję poczekac do poniedziałku i już będzie do przodu i lepiej. Pozdro dla akcjonariuszy
Dużo się dzisiaj wieczorem rozstrzygnie. Jeżeli komuś puszcza zwieracze jutro rano to chętnie odbiorę, ale raczej obstawiam w druga stronę. Top 3 Steam... Blagam... To nie ma prawa spaść....
Przecież monster Hunter ma mieszane recenzje u graczy na metacritic 90 procent i jest liderem już od ponad 10 dni . Jesteś na 3 miejscu i przegrywamy tylko z gigantami .
Co nie wejdę na Steama i sprawdzę na którym miejscu jest PD to widzę pierwsze miejsce. Po 16 godzinach od daty premiery nadal jest wysoko. Gra która byłaby totalną porażką nie utrzymałaby się tak długo w topce. Dodatkowo stanę w obronie orla, on cały czas powtarza, że jest coś takiego jak dywersyfikacja, nie pakować wszystkich swoich pieniędzy do jednej spółki. Mój udział w CFG wynosi 20 % wszystkich posiadanych środków na giełdzie, ale jutro to zwiększę. Orzeł jak i Ciekawski udzielali się na forum PLW, są merytoryczni i warto ich czytać, jednak to nie oni kupowali Wam akcje CFG, sami je kupowaliście. Weźmy wszyscy na wstrzymanie parę głębokich oddechów, zespół twórców już przystąpił do pracy, zależy im na tym by gra się dobrze sprzedawała, więc zrobią patche, poprawią błędy i może część opinii negatywnych zmieni się na pozytywnych. Ja doceniam ich starania, szacun dla nich za tę grę. U mnie właśnie się gra ściąga, dlatego moja rada dla Wszystkich tutaj, zamiast krytykować, kupcie tą grę, pograjcie kilka godzin i wtedy oceniajcie.
Dokładnie. Mam nadzieję, że dzisiaj nie maszeruja na defiladzie tylko inaczej reprezentują Polskę - przy kompach w ciemnym pokoju robić patche. Zwłaszcza tlumaczenia i strzelanie przez sciany!