• Recenzje graczy idą w gore Autor: ~Arthurius [37.47.233.*]
    Obecnie Steam: 99 na + i 61 na -, Przejrzałem wszystkie negatywne. Około 40% dotyczy problemów z rosyjskim i chińskim tłumaczeniem - sprawa oczywista, do szybkiej poprawy. Około 40% dotyczy systemu walki bez RNG, dla niektórych graczy nastawionych bardziej na akcje i strzelanie nowy system jest po prostu za trudny. Jak na YT pojawia się filmiki instruktażowe, powinno być z tym dużo lepiej. Reszta to pozostałe aspekty (grafika, fabuła, pojedyncze problemy sprzetowe, UI).
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Tylko pamiętaj ze steam liczy tylko produkty kupione w ich sklepie. Dlatego masz 58 procent. To nie zmienia faktu ze będziemy na niebiesko. Tylko sory kochani....jako inwestor zastanawiam się czy nie byłoby lepiej(tu włacza mi się tryb myslenia Pana Ciekawe) zeby pokisiło się na 60 procent do piatku. Wtedy skupujemy tanio - w weekend wzrost ocen i patch. I potem jest juz pozamiatane.....

To takie rozwazanie czysto cwaniackie i hipotetyczno-psychopatyczne.

Emocjonalnie chcę dla nas 70!

I jeszcze jedno do gry trzeba się przyzwyczaić i jej nauczyć to daje nam poślizg z satysfakcją gracza. Ale jak juz nauczy się pływać to będzie dumny z gry i z siebie. Dlatego recenzje branzowe - dobrze ograne są dobre.
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~W3 [87.205.36.*]
    Patrząc na ta grę co jest w bestach global pierwsza to ludzie przestają patrzeć na oceny. Gra ma 46% pozytywnych i się sprzedaje jak szalona. Chodzi o to żeby z tematem trafić. Co do liczby komentujących czegoś nie rozumie. Wchodzę i na samym steam mam 150 za 5 minut wchodzę mam 145. Za kolejne parę minut 151. Oni kasują jakieś komenty czy jak? Już nie pytam czy to pozytywne czy negatywne bo tego nie idzie wychwycić
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~Que [94.254.129.*]
    Mnie rozmieszyla jedna negatywna recka - gosc jeczal, ze jak przeciwnik ma przewage liczebna w malym pokoju (np. 7 do 2) to sie nie da wygrac :D rece opadaja...
    Stalo sie troche to o czym pisalem w dawnym komentarzu - do gry usiedli gracze casualowi, potrzebujacy pomocy mamy, wujka, tysiaca poradnikow i poziomu easy. Gra ich frustruje po 30 minutach i daja negatywa eh...
    Miejmy nadzieje, ze z kazda godzina coraz wiecej bedzie recenzji graczy zaangazowanych, nie niedzielnych...
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~W3 [87.205.36.*]
    Właśnie niedzielni by się przydali. Starzy wyjadacze którzy cały tydzień zapierdzielają a do grania siadają w niedziele.
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    No tak, pisałem o tym przed premierą ze gra moze być zbyt trudna. I dlatego znajdzie swoich harcorowców z poślizgiem. Jak zacząłem grać w Fallout 4 to go wyłączyłem po godzinie. Jak dodali po kilku miechach level survival(powyzej hardcore) to gram juz 2 lata haha z levelem 111.
    Nisza nisza i jeszcze raz nisza.

Pozdrowienia dla Pana Fallout - czemu Cię nie ma? Sprzedałeś wczoraj?

• Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~Świadomy [31.128.19.*]
    103 pozytywne, 65 negatywnych
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~qwerty [109.196.85.*]
    Wg mnie to się stabilizuje w okolicach 58%, jeśli nie przekroczy 60% i zmieni się ocena na pozytywną z mieszanych do prime time europy i USA to będzie źle.
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~Asad [95.49.67.*]
    Qwerty, to jesteśmy uratowani. Uff! Policz ile to jest 103/168
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~qwerty [109.196.85.*]
    no tak bo zwykły gracz dzieli liczbę opinii wraz z tymi pochodzącymi spoza tej platformy. On patrzy na to co mu się wyświetla na górze strony, a tam są opinie tylko ze steama. Aktualnie 57%
  • Re: Recenzje graczy idą w gore Autor: ~Asad [95.49.67.*]
    Poprawi się. Ale oczywiście - zobaczymy
[x]
CFG -5,75% 1,64 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.