• Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~terminator [89.22.211.*]
    Brawo
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Ale i tak był 3 ci - po monster hunt i playerunk. Z innej beczki smieszne ze te 2 gry mają ocene duzo gorsza od PD - to pokazuje jak ocena liczy się w 1 fazie promocji. Chyba najwazniejsza jest ilosc recenzji :))
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~Asad [95.49.67.*]
    Brawo i nie opuszczać!
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~ciekawe [130.185.237.*]
    Ja bym patrzył jednak na PEAK graczy niz na obecnę pozycjonowanie.

Bo smiesznym nie jest ze taki REALPOLITIKS od JUJUBEE --miał PEAk ponad 1 K graczy ----a PD ma tylko 2,3 K na chwile obecną a tak wszyscy liczyli na mocny HIT.

porównajcie PEAk z innymi grami i ich spzredazą w czasie.
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~orzel74 [31.0.127.*]
    tylko że potem waży jest utrzymujący się peak a jak wiemy Realpolitiks już 2 dnia miał znaczacy spadek graczy. Ciekawe przypomnieć liczby odpłatnie?:)
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~ciekawe [130.185.237.*]
    tak dlatego napisałem to odnoscnie slabej spzredazy na PS4 --ze teraz wszytko zalezy od PC ---i od tego jak dlugo bedszie sie utrzymywał zarówno w bestach( pomimo ze to dretwy okres spzredazowy ) ale tez i warto patrzec na PEAK i srednia ilosc graczy online. jeśli w przyszłym tygodniu bedą zaliczali mocne spadki to bedzie niezaciekawie ---biorąc pod uwage Kiedy kolejna grę mają zamiar wypuscic.
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Nasz peak będzie wzrastał. Gracz który się wciągnął ma przed sobą 40 godzin rozgrywki. Jak mu się spodoba zacznie od nowa na wyższym poziomie inna frakcją. Wystawi opinie. Wyjdą patche. Im więcej ludzi zobaczy grę jest szansa ze w nią wejdzie. Stream pozwoli uniknąć rozczarowań i dodatkowych negatywnych opinii.

Dodatkowo steam nas reklamuje pokazując ocenę 9 gamespotu. Tu chodzi o to zeby ludzie się dowiedzieli.

Na FP wszyscy czekali z buta bo miał swietną i kosztowną reklamę.
    My jedziemy na dłuzej.
    Zobaczycie.

Jedynie zaluje ze nie wydali tego jako EA i premiera np za miesiąc.
    Tym bardziej będę Was potem naganiał na GH pozdrawiam i głowy do góry.
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~Tak [77.45.22.*]
    Ja jestem podjarany. Gra bardzo fajna. Na pewno przejdę jeszcze raz. PD broni się samo i trole tego nie zagłuszą.
  • Re: Ponownie na 3 miejscu global Autor: ~conspiracy [178.62.34.*]
    przede wszystkim dziadowski playway to nie cenega, która wypromowała fp w Polsce ale nie tylko.. Wystarczy pomyśleć.
[x]
CFG 0,29% 1,72 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.