Podziękujcie naganiaczowi ze spółdzielni o wielu kontach i nickach, wierz w te bajki jakich on to milionów nie inwestuje i gada tylko LT. W Piatek lizniemy 30 na cfg a plw 140 taki byl zamysl akcji spekulacyjnej.
A co to Orzeł Twoja wyrocznia? Ja go szanuję i uważam że dobrze pisze. Zdania nie zmienię bo byłem na PLW podczas największych sztormów. Kazdy sobie sam podejmuje dezyzje. A tu się zdziwisz bo szybko rośnie ILOŚĆ recenzji a to znaczy ze gra się fajnie sprzedaje.
steampp, na plus, tak jak piszesz, szybko rosnące recenzje, do tego TOP3, jak utrzymamy się z 2-3 dni to sytuacja sprzedażowa nie będzie aż tak zła. Niech wypuszczą patch chińskiego i rusomaków, to i niebiescy będziemy
Każdy sam podejmuje decyzję i sam za nie odpowiada. A Orła bardzo cenię za mądre posty. Panowie przed nami dziesiątki premier. Niejedna będzie fiaskiem. I niejedna będzie hitem. Ważne że na LT mając akcje PLW jesteśmy wygrani.
Skończ się błaźnić takimi wpisami gra się świetnie sprzedaje MH sprzedał 8 mln kopi gry jego pokonać było prawie że niemożliwe, udzielasz się na forum bo sprzedałeś a gra w top 3 i trzeba w czwartek jakoś odkupić. Gra jest dopiero dostępna 15 h w ciągu miesiąca powinna wykręcić ładny wynik sprzedaży. Większość opinii negatywnych to ruskie którym źle się czyta samouczek co zostanie szybko naprawione.
W kapitalizacji przy premierze był już uwzględniony spory sukces około 350tyś. egzemplarzy sprzedanych. Peak w wieczór premierowy wskazuje, że w 72h będzie około 20-25tys sprzedanych egzemplarzy co przekłada się na max 150tys do końca roku. Gra w tym roku się nie wzróci a następna wyjdzie może w 2021. Budżet następnej gry bez emisji akcji lub obligacji będzie sporo niższy. Ekipa nabrała doświadczenia ale nie jest rentowna.
Jeżeli weżmiemy przelicznik 90 egzemplarzy na jeden pozytyw to myślę, że do ilości 20tyś dojdzie gra w 24h. Średni godzinny przyrost komentarzy to 10. Po niecałych 17h mamy 170 komentarzy. Najważniejsze aby tłumaczenie szybko wyszło i poprawili niektóre błędy o tórych gracze piszą. Dzięki szybkim naprawom gra uzyska 75% komentarzy i myślę, że na tylu się utrzyma