• czy zespół podoła... Autor: dracos [83.7.19.*]
    i podeśle poprawki na czas zanim cały projekt poleci w czeluść zapomnienia i porażki? 3mam kciuki że z "każdego szamba da się wyjść"...
  • Re: czy zespół podoła... Autor: ~XXX [89.76.78.*]
    Jakie szambo o czym ty Piszesz? W dobie gier które sto lat siedzą w EA dla Ciebie mega problemem są błędy w tłumaczeniu na chiński i rosyjki? To jest dodatkowa sprawa równie dobrze mogli nie wypuszczać tych języków na premierę, błąd jest ale jedynie po stronie QA sama gra na PC działa dobrze, nie napotkałem na bugi.

Za jakiś czas nikt o tym nie będzie pamiętać
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.228.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: czy zespół podoła... Autor: dracos [83.7.19.*]
    nie jestem graczem tylko inwestorem i wiem co oznacza 55% pozytywnych komentarzy na steam i jak to się przekłada na dalszą sprzedaż...trochę kasy tu ulokowałem i od jakiegoś czasu jestem w szoku skąd się wzięły w ogóle te błędy?! przecież ta gra wydawała się naprawdę dopracowana. jestem po prostu rozczarowany i cieszę się że jutro nie ma sesji...wierzę że uporają się z większością aspektów wytkniętych w neg. komentarzach i to w szybkim tempie. to jest moja opinia i odczucia na ten moment.
  • Re: czy zespół podoła... Autor: ~steamapp [89.68.87.*]
    https://pclab.pl/news78201.html

Ponoc od czerwca jest nieco inaczej. Nawet nie wiedziałem. Ale i tak mysle ze zobaczysz swoje niebieskie. Amerykance zagrają chyba ze im wyskoczy chinski :P

Ale ja się uspokoilem - zobacz ocene AGONY na metacritic i poczytaj komentarze graczy w dyskusji gry. Obecny hate negatywny wynika z 0/1 zlosci graczy - bledy jezykowe strzelanie przez sciany, zwała przy przecholowaniu ustawien z wlasnej glupoty itp, nie jest tego az tak duzo. Oby do jutra poprawili część błędów. Gra się sprzeda nie martw się.
    Oczywiscie czesc leszczy moze wywalic w związku z "plotkami" ale dla inwestora licza sie fakty czyli to czy potrafimy przewidziec sprzedaz. Pozdrawiam

• Re: czy zespół podoła... Autor: dracos [83.7.19.*]
    zgodze się ale pozytywnej premiery już nikt nam nie zwróci...nie zależnie czy manipulacja czy faktycznie utrudnienia teraz żeby wyprowadzić ten projekt na "niebieskie" trzeba będzie się napocić i nastreswać...a mogło być dużo łatwiej i trochę tego po protu szkoda. zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień. pozdrawiam
  • Re: czy zespół podoła... Autor: ~XXX [89.76.78.*]
    To jest dla Ciebie negatywna prmiera? :D Przy takim marketigu? Spróbuj spojrzeć w oderwaniu od tego czy posiadasz akcje. Wakacje środek tygodnia ten by chciał na strategi peak 10 k :D
[x]
CFG -5,75% 1,64 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.