• Nowy komunikat dla spółki Autor: ~Roman [145.239.80.*]
    Opublikowali nowy raport link prośba o ocenę.
  • Re: Nowy komunikat dla spółki Autor: ~ćwiercin [94.254.235.*]
    oby tak dalej :-)
  • Re: Nowy komunikat dla spółki Autor: ~gaminu [89.200.228.*]
    Naprawdę zadowolony jesteś z wyników spółki? Niby wszystko, czy prawie wszystko w górę, ale przy takiej dynamice wzrostów to będzie ciężko podnieść wycenę. Jeszcze dużo umów musi upłynąć (oby się pojawiały).
    jestem tu 3 lata i jest to moja "emerytalna" spólka nie interesuje mnie zysk krótkoterminowy, branża którą sie zajmują raczkuje. dodatkowo spójrz ile osób zatrudniają (nie na śmieciówki) a w tej branży jest to bardzo ważne - to rzadkość!

ps kazdy inwestuje jak chce i w co chce
    PS do gaminu - 4 lata temu zainwestowałem w KME (NC) nadal mam tę spółkę = ostatnio były wachania - dokupiłem trochę - ale za chwile powróci pod 30 zł
  • Re: Nowy komunikat dla spółki Autor: ~Xxx [94.254.227.*]
    Jutro wzbijemy się na wyższy poziom.
  • Re: Nowy komunikat dla spółki Autor: ~gaminu [89.200.228.*]
    Ćwiercin jeśli Twój plan odnośnie ITL jest wybitnie długoterminowy, to rzeczywiście jest duża szansa na solidny zarobek. Wystarczy sprawdzić raport co kwartał i jeśli tylko nie ma niepokojących sygnałów to czekać. Ja również będę trzymał spółkę na długi termin tak długo, jak uznam, ze idzie we właściwym kierunku. Jednak trzeba przyznać, że podejście niektórych tutaj jest takie jakby spółka miała już zaraz kosztować setki % więcej. Nie tak prędko. Dokupujesz inteliwise czy trzymasz swój pierwotny pakiet i czekasz?
    Czy na KME było jakieś scalenie akcji 1:100:). Gratuluję zarobku.

Dnia 2018-08-14 o godz. 20:14 ~ćwiercin napisał(a):
    > PS do gaminu - 4 lata temu zainwestowałem w KME (NC) nadal mam tę spółkę = ostatnio były wachania - dokupiłem trochę - ale za chwile powróci pod 30 zł

• Re: Nowy komunikat dla spółki Autor: ~ćwiercin [178.36.21.*]
    KME po prostu sie rozwija, jeżeli chodzi o inteli to byl taki czas że po dobrych infach potrafiło nie wiadoma dlaczego polecieć ale to już każdy sam musi decydować sie kiedy zbierać. Jest to spółka dla cierpliwych. Polecam przyjrzeć się M4B poczytaj historie - burzliwa. Ja wszegłem w m4b w czasie burzy, Nawet fizycznie odwiedziłem firme i prześwietliłem myśle dokładnie, robią niesamowite rzeczy - sami, są producentami innowacyjnych technologi sprzedażowych które min sprzedają KFC, ccc i wielu innym - jest tylko problem że nie łatwo kupić akcje - bo ich prawie nie ma. Fajnie też wygląda Novavis szczególnie po wtorkowym raporcie - rośnie sprzedaż sytemów.
    Powodzenia! jade na urlop
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.