• Jest nowy raport Autor: ~Szybki [145.239.80.*]
    Udostępnili nowy raport link wartościowy?
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~skubas [83.28.255.*]
    Nadal wygenerowali zysk, choć mniejszy od analogicznego okresu, ale jednak.
    Być może po tych perturbacjach z lat ubiegłych nie ma śladu i spółka ów zysk będzie generowała stale.
    To w końcu powinno wyrwać ją z biedy, aczkolwiek otoczenie (nastroje na szerokim) nie sprzyja obecnie temu.
    Dlatego przewiduję dalszy marazm i kiszenie ogóra (niestety).

• Re: Jest nowy raport Autor: ~melek [195.245.213.*]
    W obserwowanych juz mam,czekam na ruch,kupic zawsze zdąże a po takim dlugim czekaniu,wielu wyprzeda swoje pakiety po niewygórowanej cenie
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~sjubas [212.160.172.*]
    Dnia 2018-08-20 o godz. 10:15 ~melek napisał(a):
    > W obserwowanych juz mam,czekam na ruch,kupic zawsze zdąże a po takim dlugim czekaniu,wielu wyprzeda swoje pakiety po niewygórowanej cenie

To prawda.
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~ross [5.172.235.*]
    A to jest aktualny wpis, czy sprzed pięciu lat:-) Bo wtedy też był aktualny :-)
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~ross [31.0.122.*]
    jak widać nasza petarda rozpędza się, z 25 na 23 grosze. Ale dla weteranów to żadna nowina. Jesteśmy tutaj jak rozmiłowani w swoim fachu podwodniacy. Prawdziwe życie jest zawsze pod powierzchnią... A czasami zanurzamy się jeszcze głębiej... Szkoda tylko nie jest to darmowa zabawa -:)
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Dnia 2018-08-23 o godz. 09:18 ~ross napisał(a):
    > jak widać nasza petarda rozpędza się, z 25 na 23 grosze. Ale dla weteranów to żadna nowina. Jesteśmy tutaj jak rozmiłowani w swoim fachu podwodniacy. Prawdziwe życie jest zawsze pod powierzchnią... A czasami zanurzamy się jeszcze głębiej... Szkoda tylko nie jest to darmowa zabawa -:)

Fakt, lokata bankowa w tym wypadku dała by większą stopę zwrotu.
    No ale cóż, my tu jesteśmy po to, by kiedyś, być może i za 10 lat uzyskać w kilku szybkich strzałach nawet 1000%, czego nam przez te lata lokata jednak nie da :)))
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~ross [37.248.165.*]
    Z tymi 10 latami to mnie pocieszyłeś :-) Mam nadzieję, że nie pracujesz jako terapeuta niedoszłych samobójców... Słabo odbierasz motywujące przykłady :-)
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Tylko realnie podchodzę do zagadnienia jakim jest Hurtimex :)))
[x]
HURTIMEX -0,52% 0,19 2025-12-19 14:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.