Ale musisz przyznać, że to jest trochę podejrzane. Piszę neutralnego posta, no bo jednak raport to jest jakieś tam wydarzenie. Chwila moment i ze swojego Centrum Sterowania Wszechświatem z osiemnastoma monitorami (z czego pięć wyświetla przez 24h/dobę tylko forum o termo) zaczyna nadawać mieszko.
Mam 4 monitory a nie 18 plus 2 laptopy dokładnie . Tak , niektóre rzeczy chodzą praktycznie naokoło zegara ze względu na znaczne przesunięcie czasowe Polska-Stany . Termo2 mi koło tyłka lata ale patrzę na Termo2 pod innym kątem .
90% aktywnosci forum t2p to mieszkolodzie i bolki, ktorym sie nie podoba t2p. Nawet sa watki ktore sami zakladaja i sami sobie odpisuja :)
Z jedenj strony widzie analogie do mojej tesciowej. Jak jestem w odwiedzinach to caly czas co nadaje, byle co i powtarza wciaz te same rzeczy. Taki cos chyba nachodzi czlowieka z wiekiem po prostu.
Raport jaki będzie każdy wie. A co z tą konwersją ? Skończona czy nie bo już nie śledzę wątku. I jeszcze taki moje pytanie, na co generalnie czekamy? Tzn, o ile to nie wał, to co nas czeka? Jakieś nowe presentacie czy coś, pytam poważnie, bo nie mam czasu śledzić co się tu dzieje.
Witam.Konwersja jeszcze nie skończona, został około 2 ml. akcji do przerzucenia. Ja osobiście czekam, że w raporcie pojawią się przychody choćby minimalne. Tłumaczyć skąd się pojawiły nie trzeba będzie, wszyscy czytaliśmy raport roczny. Prawda. Jeżeli rubryka przychodów będzie na zero, to mocno zastanowię się nad sensem dalszego czekania. Pozdrawiam serdecznie.
Kosa sypie bo nie czyta bankiera. W innym przypadku zamiast gonić to za grosze sprzedalby po 5 czy 10 za sztukę. Każdy wie , że zaniżają by zrobić tanio konwersję.
BTW trochę duży FF, trochę małe przychody, trochę im nie idzie.
Tak. Konwersja nie skończona i dlatego niski kurs. A inni naganiacze twierdzą że konwersja to super sprawa i niby podnosi wartość spółki. To się zdecydujcie