Śmieszny jestes, komu zależy na światowej rozróbie, to już średnio inteligentny człowiek jest w stanie zrozumieć. W szybkim tempie nadchodzi zmierzch petro dolara- tego już nie da sie zastopować. Do gry weszli nowi zawodnicy, nowe waluty mające oparcie w złocie rozpoczęły właśnie ekspansję.
Dnia 2018-08-11 o godz. 17:16 ~Ireneusz napisał(a): > Śmieszny jestes, komu zależy na światowej rozróbie, to już średnio inteligentny człowiek jest w stanie zrozumieć. W szybkim tempie nadchodzi zmierzch petro dolara- tego już nie da sie zastopować. Do gry weszli nowi zawodnicy, nowe waluty mające oparcie w złocie rozpoczęły właśnie ekspansję.
no, no, no nowe waluty i to oparte o złoto to chyba jakiś rubel a jesli nowy to po prostu nowo wydrukowany bo stary się zdewaluował chyba z milion % i teraz będzie róbel żadna waluta na świecie już nie ma pokrycia w złocie dawno od tego świat odszedł i już nie powróci gdy ruskie rzucały złoto na rynek tonami Dolar to dolar jedyne co może się stać to dolar przemianują na szekle ale oni chyba nie chcą by pieniądze z nimi się kojarzyły i to mnie najbardziej smieszy bo to naród którego celem jest pieniądz nie jakieś tam szczęśliwe pożycie małżeńskie i zdrowe dzieci pieniądze, tylko pieniadze byle jakaś większa ich kupa a Amerykanie ? Amerykanie między innymi mają w magazynach pewien zasób bawełny więc równie dobrze mogła by waluta mieć w tym towarze pokrycie Ja proponuję by waluta światowa miała pokrycie w jabłkach jak chodziłem do pierwszej klasy podstawowej i uczyłem się liczyć to na jabłkach takie podzielne są a znam takiego jednego kodziarza co uczył się na śliwkach i już taki mądry nie jest bo wrzucał do puchy Kijowskiemu