Tu nikt nic nie próbuje, tu ten sam rozgrywający co pojechał z 3,7 na 0,8 a później zbierał do 1,6 teraz znów spuszcza kurs w okolice sobie tylko znane. Na tak płynnym rynku wystarczy kilkadziesiąt tysięcy i masz -10%.
Niestety inwestując swoje pieniądze w takie spółki, z takim akcjonariatem trzeba się liczyć z takim zachowaniem kursu.
Czy dziś -8 wystarczy mu czy z -15% - zobaczymy.
A jak sądzisz mądralo piszę tu dla przyjemności aby dokuczyć innym akcjonariuszom - czy może dlatego że też mam akcje ?
A teraz skoncentruj się i odpowiedz jak mam akcje to zależy mi na wzroście czy spadku?
Moim zdaniem odreagowanie ostatnich wzrostów i być może pierwsze oznaki oporu. Może podobny przystanek do poziomu 1.55? Udział w spadkach mogła mieć spekuła Krezusa. Widać korelację w czasie między większym spadkiem tu, a wzrostem tam. Mam nadzieję, że nie ma tu zbyt dużo 'Krezusowych spekulantów'
Niestety zrobiło się przykro, potwierdza się to co pisałem w poście powyżej, totalny brak popytu także sprzedający może zrobić co chce bez najmniejszego wysiłku.
Okazję życia mieli krótkodystansowcy jak dobrze kupili, niestety wielu jeszcze będzie musiało długo poczekać aby odzyskać swoje, nie mówiąc o zarobku.