• Komunikat prezesa Autor: ~Sędziszów [37.47.108.*]
    Strona fluida
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~greg [195.245.224.*]
    Po co on się tak produkuje i pisze te głupoty skoro na banku już wiedzą że nic z tego nie będzie a fluid to bankrut, nawet sekretarka w ministerstwie dała się nabrać i wysłała do Jana gratulacje. Czy nikt Janowi nie powiedział że jedynie prawdziwe informacje można uzyskać tutaj i żeby nie tracił czasu na pierdoły?
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~mark [188.28.152.*]
    tylko się ni popłacz bekso
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~wb [77.115.170.*]
    Czekamy na następny komunikat

https://iptg.pl/stu-przedsiebiorcow-stulecie-odzyskania-niepodleglosci/

prezesa tu nie może zabraknąć !!
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~list [46.171.51.*]
    Wszystko pięknie.
    Lotnik znów nie zawiódł. Publikacja liścikiu z gratulacjami, żeby przykryć fakt "przesunięcia" okazania mitycznej gwarancji. W chwili obecnej nie mam żadnych wątpliwości, że te listy to bzdura na resorach. ciekawe ile czasu będzie w stanie przetrzymać gawiedź kolejnymi obietnicami.

Straty są, że tak powiem imponujące. Tak, tak, wiem, wiem - to chwilowe powiecie. Mistrz Lotnik czuwa, a tymczasem musicie zadowolić się tym co faktycznie spółka wygenerowała, czyli 469 zl przychodu. Godne to i pięknie pokazuje z deka już zardzewiała innowacyjność na skalę światową :)
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~na [83.29.70.*]
    Dnia 2018-08-07 o godz. 10:03 ~list napisał(a):
    > Wszystko pięknie.
    > Lotnik znów nie zawiódł. Publikacja liścikiu z gratulacjami, żeby przykryć fakt "przesunięcia" okazania mitycznej gwarancji. W chwili obecnej nie mam żadnych wątpliwości, że te listy to bzdura na resorach. ciekawe ile czasu będzie w stanie przetrzymać gawiedź kolejnymi obietnicami.
    >
    > Straty są, że tak powiem imponujące. Tak, tak, wiem, wiem - to chwilowe powiecie. Mistrz Lotnik czuwa, a tymczasem musicie zadowolić się tym co faktycznie spółka wygenerowała, czyli 469 zl przychodu. Godne to i pięknie pokazuje z deka już zardzewiała innowacyjność na skalę światową :)

ile popłynąłeś ;
    ponad
    dwa lata w zawieszce no no ładnie .

Zobacz wątki dotyczące FORMUŁA 8 Zobacz profil FORMUŁA 8  
    Autor: ~zztop [46.171.51.*] 2018-07-19 15:34
    Opublikowano przy kursie:  0,46 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Szansa na wznowienie notowań

Ostatnia szansa żeby spróbować coś zdzuiałać:
    Oryginalna wklejka z forum.
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~tom [193.111.166.*]
    Dnia 2018-08-07 o godz. 11:03 ~na napisał(a):
    > Dnia 2018-08-07 o godz. 10:03 ~list napisał(a):
    > > Wszystko pięknie.
    > > Lotnik znów nie zawiódł. Publikacja liścikiu z gratulacjami, żeby przykryć fakt "przesunięcia" okazania mitycznej gwarancji. W chwili obecnej nie mam żadnych wątpliwości, że te listy to bzdura na resorach. ciekawe ile czasu będzie w stanie przetrzymać gawiedź kolejnymi obietnicami.
    > >
    > > Straty są, że tak powiem imponujące. Tak, tak, wiem, wiem - to chwilowe powiecie. Mistrz Lotnik czuwa, a tymczasem musicie zadowolić się tym co faktycznie spółka wygenerowała, czyli 469 zl przychodu. Godne to i pięknie pokazuje z deka już zardzewiała innowacyjność na skalę światową :)
    >
    > ile popłynąłeś ;
    > ponad
    > dwa lata w zawieszce no no ładnie .
    >
    >Zobacz wątki dotyczące FORMUŁA 8 Zobacz profil FORMUŁA 8
    > Autor: ~zztop [46.171.51.*] 2018-07-19 15:34
    > Opublikowano przy kursie:  0,46 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    >
    > Re: Szansa na wznowienie notowań
    >
    > Ostatnia szansa żeby spróbować coś zdzuiałać:
    > Oryginalna wklejka z forum.

Dobre, pozastali latryniarze pewnie tutaj też próbują leczyć depresję po utracie kapitału :))
    nigdy nie miałem tej spółki, ale jeżeli to Wam poprawia humor, to przeszukajcie cały internet, może znajdziecie też brakującą gwarancję na orderz z ziemniaka od Lotnika :)
    Dnia 2018-08-07 o godz. 13:09 ~list napisał(a):
    > nigdy nie miałem tej spółki, ale jeżeli to Wam poprawia humor, to przeszukajcie cały internet, może znajdziecie też brakującą gwarancję na orderz z ziemniaka od Lotnika :)

Jasne, trollujesz dla sportu ;)
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~udało [83.29.70.*]
    > nigdy nie miałem tej spółki, ale jeżeli to Wam poprawia humor, to przeszukajcie cały internet, może znajdziecie też brakującą gwarancję na orderz z ziemniaka od Lotnika :)

się trochę na Suntechu wtopić ,lubisz pływać ;

Zobacz wątki dotyczące Suntech Zobacz profil Suntech  
    Autor: ~list [46.171.51.*] 2018-06-18 10:03
    Opublikowano przy kursie:  0,25 zł , zmiana od tamtej pory: -20,00%
    Re: Nieodkryta perełka pozostaje na minusach
    jestem tak zarobiony, że normalnie nie wiem na co wydam te zarobione monety. Paluszki, lizaki, browiec?
    No i?
    Porównaj suntecha, który konkretnie zarabia, do tego truchła.
    Żeby oszczędzić ci czasu na śledztwa jestem również ubrany po 50gr w Novavis
    Dnia 2018-08-07 o godz. 14:10 ~list napisał(a):
    > No i?
    > Porównaj suntecha, który konkretnie zarabia, do tego truchła.
    > Żeby oszczędzić ci czasu na śledztwa jestem również ubrany po 50gr w Novavis

Tracić na perełce która zarabia. Gratulacje :)))
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~nie [37.248.154.*]

bardzo rozumiem jaki masz w tym interes żeby na tej spółce głos zabierać ,nie masz papirów i mówisz innym
    co mają robić dobra wróżka czy dobry ciepły wujek i szukasz kogoś do siebie na forum z nudów ,
    tacy są nawiedzeni zawsze wszystko wiedzą i nic nie mają.
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~Mike [178.43.230.*]
    Przełom sierpnia i września NOWE umowy na budowę kolejnych zakładów w Indonezji !!! Oj będzie się tu działo. Pięknie. 5 zł do końca roku!
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~bejbe [46.149.213.*]
    latryno do boju!!!
    Kloca i gluta w dłoń!!!
    Zanegować wszystko
    479,50 przychodu itd.
    Janek Lotnik itd.
    Gruz i kamieni kupa itd.

• Re: Komunikat prezesa Autor: ~bejbe [46.149.213.*]
    jw
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~Thomas [89.230.15.*]
    Za pare dni wszystko się okaże hmmm, ja jestem na tak :)   będę bogaty  jupiiiii
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~westors [193.200.82.*]
    Hehe, minus 80 % od tamtego kłamstwa!
  • Re: Komunikat prezesa Autor: ~westors [83.4.197.*]
    Boś się do tego w patologiczny sposób przyczynił ''westors''
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.