nie ujadam tylko stwierdzam fakty, jestem za stary by pisać o sobie, równie dobrze mógłbym zapytać o średnią czy też wymiary Twej dziewczyny czy też chłopaka
Tak jak myślałem, brak Ci jaj żeby przyznać się do swojego "super nosa" w inwestowaniu.
Z poziomu ujadania i naganiania wynika, że jesteś ubrany bardzo wysoko.
Także... miłego kiszenia
możemy się umówić, bo w sumie Was lubię nie wiem dlaczego, że jak wyjdę stąd w 2019 to Wam powiem ile dokładnie zarobiłem buziaki i kończę temat. Skoro się tu nudzimy, to może niech ktoś powie kiedy będzie jakieś pozytywne info? bo neutralne o dopuszczeniu akcji pewnie już nie długo
Dnia 2018-08-07 o godz. 12:01 ~slim napisał(a): > możemy się umówić, bo w sumie Was lubię nie wiem dlaczego, że jak wyjdę stąd w 2019 to Wam powiem ile dokładnie zarobiłem > buziaki i kończę temat. > Skoro się tu nudzimy, to może niech ktoś powie kiedy będzie jakieś pozytywne info? bo neutralne o dopuszczeniu akcji pewnie już nie długo Dopuszczenie akcji jest neutralne dla rynku - były obejmowane po 2 zyla. Na bananowej była panika bo ponieniektórzy spojrzeli na cenę emisyjną serii E przed splitem czyli 10 grochali, he,he. Akcje oczywiści mogą pójść do jakiegoś inwestora nawet ze stratą np. po 1,5 zyla dra ratowania płynności Spółki lub ochrony przed wrogim przejęciem. Natomiast nowej, taniej emisji bez obniżenia nominału z 2 zyla i innych hocków-klocków prawniczych nie da się szybko przeprowadzić celem bieżącego dofinansowania. Zakładam, że własność intelektualna Spółki i wyłączność na Inhibitory STAT3 jest potencjalnie dużo większa niż obecna kapitalizacja rzędu 15 baniek.
> Zakładam, że własność intelektualna Spółki i wyłączność na Inhibitory STAT3 jest potencjalnie dużo większa niż obecna kapitalizacja rzędu 15 baniek.
Śledząc od początku poczynania spółki uważam że aktualna cena akcji powinna wynosić około 7 zł. To co się dzieje z kursem to jakieś nieporozumienie. Myślę że za tym stoi Apollo i reszta tego towarzystwa. Czas pokaże po pierwszej publikacji wyników badania klinicznego. Ja zakładam że wyniki będą bardzo dobre, bo lek był i jest nadal podawany w innej formie. Miał i nadal ma dobre działanie więc nie zachodzi tutaj ryzyko że po modyfikacji coś się raptem zmieni. Cierpliwości.