Pasikonik, Nikocipas, zy jak mu tam.... Po Jaguarze i Mgames wisi na kolejnej spółce. Krezusa mu zawiesili XD. W stopie tez ma umoczona kasę, po prostu mistrz :DDDDDDDD
Krezusa dawno opyliłem na górce początkiem lipca, było widać na wskaźnikach że spadnie ale tego że na haku będzie się nie spodziewałem. Myślę że to szybko wyjaśnią, trochę jeszcze spadnie i można znowu brać bo będzie up. Kapitał przeszedł na trakcję a za jakiś czas przyjdzie na qumaka, więc radzę zajmować pozycję, bo na alejce nic więcej nie ukisicie, wskaźniki szybko się przegrzały, odbiły i kurs znowu wraca na swój trend spadkowy. To była korekta na trendzie spadkowym.
Dnia 2018-08-06 o godz. 23:03 ~Alek napisał(a): > A czemu pasikoniki zamilkły? > > Czyżby ktoś zapukal do drzwi? > > Nie tylko ja zgłosiłem te halastre do knf. > > Koniu daj głos że zyjesz
może wcześniej znaleźli na nich dowody na krezusie i dlatego zawieszony:))),a mieli info, na jakich spółkach kolesi trzeba szukać:)) Koniu zarży jak będzie zdychał
Dnia 2018-08-07 o godz. 10:30 ~Alek napisał(a): > Dziwne ze wszystko poznikalo. Bolki lolki. Przecież wcześniej odpowiadali na każdy post. Hello odezwijcie się
To,że się nie odzywają o niczym jeszcze nie świadczy( choć mam jednak nadzieję,że tak), w każdym razie po cichu bez rozgłosu może dalej będą próbować robić swoje, wtedy robić kopię tych transakcji po 1 szt uwalających kurs aby KNF miało mniej roboty ze sprawdzaniem wszystkiego na ich kontach i dla nas też dobrze bo wszytko będzie krócej trwać im więcej dostarczonych dowodów tym lepiej
Teraz wszyscy mają ubaw z krezusa i mówią ze wiedzieli. G...prawda. Ile razy to już czytałem i na ilu spółkach. Te mądrości n/t krezusa są tyle samo warte co teksty jutro als za 1zł w październiku 1,5 a w styczniu 5zł. To samo pisali właśnie na Krezusie. Żeby nie było mam als nie mam Krezusa. Ale nie zazdroszczę tam ludziom. Wszyscy są tutaj z pazerności i Ci o inwestują długoterminowo i Ci co handlują w ciągu jednej sesji. Racje ma tylko ten co zarabia. Pewnie krezusa zawiesili. ale czy Ty jesteś pewny że jutro nie zrobia tego ze spółkami Z Twojego portfela? I jakie wypłyną brudy?
Wyplyna oczywiście że wyplyna. Kto manipulowal kursem.
Chyba nie spodziewasz się że obrót 400 tys przed raportem to święty Mikołaj zrobił a ulica to odebrala