• Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Pasikonik, Nikocipas, zy jak mu tam.... Po Jaguarze i Mgames wisi na kolejnej spółce. Krezusa mu zawiesili XD. W stopie tez ma umoczona kasę, po prostu mistrz :DDDDDDDD
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~moniu [185.46.212.*]
    Cicho...akurat ja też utopiłem kasę w krezusie. Ale alejki mam więcej:)
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Ja się bardziej martwię żeby nie było jak na bah embargo wypowiedzenie umowy z Rosją i koniec
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~als [109.207.108.*]
    Krezusa dawno opyliłem na górce początkiem lipca, było widać na wskaźnikach że spadnie ale tego że na haku będzie się nie spodziewałem. Myślę że to szybko wyjaśnią, trochę jeszcze spadnie i można znowu brać bo będzie up. Kapitał przeszedł na trakcję a za jakiś czas przyjdzie na qumaka, więc radzę zajmować pozycję, bo na alejce nic więcej nie ukisicie, wskaźniki szybko się przegrzały, odbiły i kurs znowu wraca na swój trend spadkowy. To była korekta na trendzie spadkowym.
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    A czemu pasikoniki zamilkły?
    Czyżby ktoś zapukal do drzwi?
    Nie tylko ja zgłosiłem te halastre do knf.
    Koniu daj głos że zyjesz
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~xxx [31.0.127.*]
    Dnia 2018-08-06 o godz. 23:03 ~Alek napisał(a):
    > A czemu pasikoniki zamilkły?
    > > Czyżby ktoś zapukal do drzwi?
    > > Nie tylko ja zgłosiłem te halastre do knf.
    > > Koniu daj głos że zyjesz

może wcześniej znaleźli na nich dowody na krezusie i dlatego zawieszony:))),a mieli info, na jakich spółkach kolesi trzeba szukać:))
    Koniu zarży jak będzie zdychał
    Dziwne ze wszystko poznikalo. Bolki lolki. Przecież wcześniej odpowiadali na każdy post. Hello odezwijcie się
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~xxx [31.0.124.*]
    Dnia 2018-08-07 o godz. 10:30 ~Alek napisał(a):
    > Dziwne ze wszystko poznikalo. Bolki lolki. Przecież wcześniej odpowiadali na każdy post. Hello odezwijcie się

To,że się nie odzywają o niczym jeszcze nie świadczy( choć mam jednak nadzieję,że tak), w każdym razie po cichu bez rozgłosu może dalej będą próbować robić swoje, wtedy robić kopię tych transakcji po 1 szt uwalających kurs aby KNF miało mniej roboty ze sprawdzaniem wszystkiego na ich kontach i dla nas też dobrze bo wszytko będzie krócej trwać im więcej dostarczonych dowodów tym lepiej
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~musztarda [31.182.158.*]
    Teraz wszyscy mają ubaw z krezusa i mówią ze wiedzieli. G...prawda. Ile razy to już czytałem i na ilu spółkach. Te mądrości n/t krezusa są tyle samo warte co teksty jutro als za 1zł w październiku 1,5 a w styczniu 5zł. To samo pisali właśnie na Krezusie. Żeby nie było mam als nie mam Krezusa. Ale nie zazdroszczę tam ludziom. Wszyscy są tutaj z pazerności i Ci o inwestują długoterminowo i
    Ci co handlują w ciągu jednej sesji. Racje ma tylko ten co zarabia. Pewnie krezusa zawiesili. ale czy Ty jesteś pewny że jutro nie zrobia tego ze spółkami Z Twojego portfela? I jakie wypłyną brudy?
    Wyplyna oczywiście że wyplyna. Kto manipulowal kursem.
    Chyba nie spodziewasz się że obrót 400 tys przed raportem to święty Mikołaj zrobił a ulica to odebrala
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Aha XD :DDDDDDDD
  • Re: Pasikonik - mistrz wiszenia na haku Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Pasikonik, widzę drugi bolek dołek górka :DDDDDD uważaj bo Ci kto uwierzy XD
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.