• 38 pozycja Autor: ~orzel74 [37.47.51.*]
    Ciekawe :) gdzie?
  • Re: 38 pozycja Autor: ~Fallout [37.47.82.*]
    Orzeł a Ty co sądzisz o crepes jar? Wtopa Będzie? Kolejną farm cwaniacka z ubieraniem w poniedziałek szykują? Sorry ze nie na temat ale co tu o PD dyskutować. Polska gra roku i tyle.
  • Re: 38 pozycja Autor: ~orzel74 [37.47.51.*]
    Hmmm? Wiesz że tak naprawdę ocenić tytuł pod kątem sprzedaży nie jest rzeczą prostą. Gdyby to było proste wszyscy byśmy zarabiali na każdej inwestycji w gamedev. Trudno wyrokować czy inwestycja w CJ będzie bardziej rentową od kilku spółek notowanuch na bananie. Ale trzymam kciuki. Każdy sukcesu przyciagnie do sektora więcej kapitału i tak naprawdę w dłuższym horyzoncie czasowym na takim sukcesie skorzystają ci co w ten sektor inwestują. Tylko czy taki ciekawe to zrozumie. Wątpię.
  • Re: 38 pozycja Autor: ~Fanka [188.146.47.*]
    Orzeł tam gdzie ty tam i ja.
  • Re: 38 pozycja Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Orzeł ja się wstrzymam i popatrzę czy goście coś są w stanie zrobić(mówię o JAR). Patrzyłem na sprzedaż Foresta i Arc - rzeczywiście jest społeczność surviwalowa. Ale JAR może zrobić zbugowaną grę a to jest dla nas niebezpieczne, może też przesadzić ze szczegółami(komu się chce w grze ciągle oglądać ramiona czy go jakaś pluskwa nie żre) . Nie chcę ładować wszystkiego w PLW ULT i CFG. Farmę mam tylko do zrzucenia za chwilę.
  • Re: 38 pozycja Autor: ~Que [94.254.128.*]
    Ja wiem, ze taka opinia moze zakrawac na szalenstwo ale GPW to nie tylko gamedev
  • Re: 38 pozycja Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Jasne Man. Ale ja nie inwestuje w cos na czym sie nie znam.
  • Re: 38 pozycja Autor: ~orzel74 [37.248.158.*]
    Oczywiście, na pozostałych się gra tutaj inwestuje
[x]
CFG 0,00% 1,60 2026-07-01 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.