• Brawo dla desperata co sprzedaje ze stratą Autor: ~jurek [193.200.83.*]
    brawo
  • Re: Brawo dla desperata co sprzedaje ze stratą Autor: ~rozważny5 [89.64.40.*]
    Dnia 2018-08-03 o godz. 19:00 ~jurek napisał(a):
    > brawo

Ty się o niego nie bój, uruchomił SL i zebrał na dołku to co częściowo sprzedał wyżej - drobni nie zebrali by tyle papieru za dzień. Ma wytyczne i nie kieruje się tylko mózgiem, ale głównie wskaźnikami i procedurą - komunikat zrobił swoje. Wiadomo przecież które fundy mają takie ilości papieru i kto może doprowadzać do gwałtownych zmian kursu na taką skalę ... ale nie jest źle ... można dokupić. Przecież nic złego w spółce się nie dzieje - wręcz przeciwnie (wystarczy sprawdzić przepływy w raportach a najbliższy okresowy wszystko wyjaśni). To nie dojna krowa tylko branżowa spółka produkcyjna, która musi ciągle dostosowywać technologie i produkty do rynku.
  • Re: Brawo dla desperata co sprzedaje??? ze stratą Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Spadki trwały już 21 tygodni i cena dość długo trzymała wsparcie 3.25-3.40
    Czekałem na jakiś dołek w tym czasie, na tych poziomach, aż tu nagle ..... środa po południu ...
    Informacja poufna na temat wybranych danych za I półrocze 2018r.
    ( link )

Niespodzianka ze spółki, która zapewne? decyduje o uruchomieniu wzmożonego handlu jej akcjami.
    Trzeba trochę czasu aby można było to ocenić.

• Re: Brawo dla desperata co sprzedaje??? ze stratą Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Dlaczego nie było takiej "poufnej informacji" przed raportem za 1q2018?
    Dlaczego dopiero teraz?
    P. prezesie?
  • Re: Brawo dla desperata co sprzedaje??? ze stratą Autor: ~Prezes [78.10.32.*]
    Cześć,

Jestem prezesem. W wolnych chwilach siedzę sobie na forum i bardzo chce Wam odpisywać na posty. Cieszę się, że zwracasz się do mnie bezpośrednio.
    Miło mi.

To teraz przejdźmy do pytania konkretnie;)

• Re: Brawo dla desperata co sprzedaje??? ze stratą Autor: ~Prezes [78.10.32.*]
    Odpowiedź na Twoje pytanie tkwi w jego samej istocie. Żeby je parafrazować "Dokąd zmierzamy? Skąd pochodzimy?". Traktaty filozoficzne od wieków starają się znaleźć odpowiedź, gdy wiadomo, że znajduje się ona w Środzie Wielkopolskiej. Przynosimy światło ludzkości, niczym Prometeusz. Tak jak ten bohater jesteśmy obecnie karani przez starych bogów czego wynikiem jest spadek kursu.

Mam nadzieję, że wszystko wytłumaczyłem.
[x]
LENA 0,00% 2,82 2025-10-24 13:56:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.