widać, że mają nowe rozkazy- podbić kurs aby pan M mógł wyjść z akcji zanim KNF się do niego dobierze ale mam nadzieję,że nie uda mu się nazbierać jest na najniższa karę jaka KNF może mu dowalić( ciekawe czy ten post z innego IP zamieszcza - bo łąki stali i metali mnie mają chyba jakieś powiązania z liderem albo któryś z nich nim jest - to też będzie podlegało sprawdzeniu)
Upaly ci nie sluza... wez zimny pryznic bo strasznie bredzisz, zasmierasz to forum i odstraszasz swoimi plytkimi wypowiedziami. Najlepiej sie nie wypowiadaj. Twoj tok myslenia na poziomie dziecka w przedszkolu nie poprawi sytuacji akcjonariuszy, wrecz przeciwnie.
Kolego Twoje rady nic nie dadzą bo w piaskownicy to jego jedyna rozrywka, gorszych akcjonariuszy Wiktor nie mógł nazbierac xxx to jeden z jaskrawszych przykładów
Dnia 2018-08-03 o godz. 09:50 ~Ralf napisał(a): > Kolego Twoje rady nic nie dadzą bo w piaskownicy to jego jedyna rozrywka, gorszych akcjonariuszy Wiktor nie mógł nazbierac xxx to jeden z jaskrawszych przykładów
kolejny wielonickowiec i to samo na innych forach ale macie zabawę, nie zapomnijcie wiaderek do piaskownicy:)))
Im dluzej analizuje ALSA tym bardziej jestem przekonany ze inwestycja w to nie bedzie chyba nalezec do udanych :(
Dobrze ze tylko pare groszy zainwestowalem, mozna odliczyc od podatku, takie spolki tez sa potrzebne.
Dnia 2018-08-03 o godz. 13:15 ~Wielkizrzut napisał(a): > Nadchodzi Rumburak
olek daj już spokój wszyscy was już tu znają, zawsze na forach spółek pojawiacie się razem czytaj- cała grupa, pasi, laki ,lolipopy bolki i inne , jest was 3-5 i nadajecie ze swoich IP pod różnymi nickami, bawcie się ,bawcie, ale takie zabawy kiedyś się skończą i będzie trzeba za to słono zapłacić:))