Prezes oszukal akcjonariat, zero umów, zero informacji o Włoszech, kłótnia z Kosiński widocznie poznał się na nim od 1,5 roku cisza o sprzedaży, a teraz emisja dla kolegów. Bolek miał rację
Dnia 2018-08-02 o godz. 11:58 ~mark napisał(a): > Kogo oszukał , ciebie ? przecież ty tu naganiasz dopiero od kilku dni i nie masz nawet jednej akcji .
kolego mark a ty po ile naganiales po 70-1zl kto mnie posluchal sie uchronil,radze spojrzec w raporty bedziesz wiedzial czemu kurs jest 30gr i nie ma chetnych podbitke jeszcze zrobili 26-50 i koniec
Bolek, proszę nie mylić nicków, nigdy nikogo nie namawiałem na sprzedaż lub kupno akcji. Nigdy na tym forum nie odważyłem się napisać, że akcję będą kosztować 10 zł lub 20 gr. Tak przyznaję się, że nieraz pisałem posty w obronie firmy. Jak będę miał argumenty, dalej jej będę bronił. Na dzień dzisiejszy mam stratę ponad 60%. Jak wiesz nie samym Termo człowiek żyje, więc staram się odrabiać stratę na innych akcjach. Pozdrawiam serdecznie.
Dnia 2018-08-02 o godz. 14:50 ~MARK napisał(a): > Bolek, proszę nie mylić nicków, nigdy nikogo nie namawiałem na sprzedaż lub kupno akcji. > Nigdy na tym forum nie odważyłem się napisać, że akcję będą kosztować 10 zł lub 20 gr. > Tak przyznaję się, że nieraz pisałem posty w obronie firmy. Jak będę miał argumenty, dalej jej będę bronił. > Na dzień dzisiejszy mam stratę ponad 60%. Jak wiesz nie samym Termo człowiek żyje, więc staram się odrabiać stratę na innych akcjach. > Pozdrawiam serdecznie.
MARK wiem ty piszesz nick z duzej i ip inne to nie bylo do ciebie tylko do tego z malej litery,super ze odrabiasz gdzie inndziej oby nie tak jak na GETBACKU:)))
zacznijmy od prezesa obiecywał sprzedaż, umowy we Włoszech i zero terminu i za to powinien odpowiadać. Kosiński sprzedał akcje nie poinformował w terminie kara finansowa, a tu i cisza. gdzie nadzór. a nicki co piszą bolki weryfikacji to tylko wypociny