kto zbiera? kilkaset sztuk to zbieranie? a kurs nie spada? przecież podbili do prawie 2 i teraz jest 1 z groszami. lepiej spytaj czemu fachowcy od inwestycji sprzedali farme w dołku a nei teraz na górce? a w te zaliczki na składaka też wierzysz? co niby je dostali.
Kto zbiera? Ten kto wystawia zlecenia po stronie kupna. Podbicia do 2 zlotych z obrotem 100 tyś zł no fes Wierzę w Arrinere tak samo jak w twoje brednie na obecną chwilę
Może na spokojnie popatrzeć jak notowania firmy wyglądają na przestrzeni lat to pseudoinwestorki ujrzą perłę przecenioną raptem o 99%... Oto jak zbierają hihi czy to wymaga komentarza? Czy trzeba zaklinać rzeczywistość bo kupiło się takie dno? Mega odbicie po spadku o 99%. Policz sobie geniuszu ile musi urosnąć do poziomów kiedy to ogłosili rozpoczęcie procesu sprzedaży
dokładnie, syf i oszukaństwo. to tak iamber godl tylko w dużo mniej szej skali. ciagłe fake newsy, zer oobrotu, no i te spadk ize scalaniem akcji. zobaczcie jaka była wartosć początkowa akcji a jaka jest teraz tylko policzcie też scalenia żeby dokłądnie wyszło jaka jest obecna wartosć na ilosc akcji wejściowych.
Proszę Pana. Ja jestem spokojny lecz widzę co poniektórzy tu nabici na pal i wyją, i płaczą. Ja nie jestem żadnym geniuszem i nie bredzę tu herezji. Piszę, że od jakiegoś czasu ktoś wystawia zlecenia kupna i to jest prawda. Jeszcze parę miesięcy temu nikt nie dokładał zleceń kupna, a teraz dokładają. Wy takie omnibusy, a siedzicie na forum spółki dno w jakim celu? Bo chyba nie po to żeby takiemu ja mi umoczonemu pomóc. Ja nie pierwszy raz zaliczyłem wtopę i jak nie na tym to na innym wyjdę na swoje. To jest giełda każdy podpisał się na dokumencie, że zapoznał się z ryzykiem, a dwa to z przekrętami jakie panują na giełdzie papierów wartościowych to chyba nie raz słyszał. Więc ja osobiście nie jestem zaskoczony i wasze teksty też nie robią na mnie zbytnio wrażenia.
Nawet na spółkach w upadłości ktoś wystawia zlecenia kupna więc i tu czasem jakiś łoś coś postawi. O tyle wygodniejsze że do kasyna trzeba się wybrać a kupić tak zwane akcje wystarczy dać zlecenie przez aplikację
Dnia 2018-08-03 o godz. 10:43 ~John napisał(a): > Upadłość - zwieszone notowania. > Ale dobra zadam inne pytanie: dlaczego nie piszecie, że zleci na 1 grosz? dlaczego nie piszecie, że będzie upadłość ?
Przecież już jest poniżej grosza. Spółki w upadłości potrafią być jeszcze długo notowane