• Buhahaaaaaa Autor: ~Cierpliwy [31.0.38.*]
    Po tej cenie to ja też kupię!!!!!! Amica proszę nie żartuj sobie z akcjonariuszy, zarząd zartownisi, hahaaa aaa. Może to oni zbijali cenę akcji cały rok aby je tanio odkupić zarząd skupowal drożej, niech od nich kupią hahaaa wiedzą że ten rok będą mieli rewelacyjny, jeszcze im mało to chcą nas wy........ ć
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.130.96.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.49.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Buhahaaaaaa Autor: ~Cierpliwy [31.0.38.*]
    Co nas zrobili nie kupią ani jednej akcji ja mam 10k i mogę im sprzedać po 200zl, sami się zrobili chcą kupić poza rynkiem i o tym poinformowali bo na giełdzie przy tylu akcjach cena pójdzie na 300zl, nie ma kasy nie ma akcji hahaaa a coś mi się wydaje że oni muszą skupić te akcje i będą parę razy podnosić cenę hahaaa
  • Re: Buhahaaaaaa Autor: ~Cierpliwy [31.0.38.*]
    Super info, mniej akcji na rynku większy popyt + dobry rok, najlepsze wyniki w historii, waluty drogie, kasa w spółce, przejęcia, zwolnienia podatkowe brak inwestycji na koniec roku minimum ale to minimum 250zl
  • Re: Buhahaaaaaa Autor: ~kooopadziga [213.108.155.*]
    Jak to jest po skupie? Z rynki znikaja akcje ale spadaja tez aktywa? Kto rozlozy operacje na czynniki pierwsze? To dobre info?
  • Re: Buhahaaaaaa Autor: ~Cierpliwy [31.0.33.*]
    Spieszy im się, mają czas na skup akcji 5 lat a już pierwszego dnia chcą skupić wszystkie akcje, znają już wyniki za pierwsze półrocze i wiedzą że akcje są za darmo po takiej rocznej korekcie, jak dostaniecie po 120zl to proszę weźcie też dla mnie cierpliwy i oddany akcjonariusz, pozdrawiam
  • Re: Buhahaaaaaa Autor: ~Sir [46.134.104.*]
    Ktos spuscil na 120 to oni dają mu możliwość wyjscia po tej cenie :) tyle tylko ze spuscila spekula i panikarze, oni teraz beda te akcje odkupowac. Zarzad zrobił sobie z nich jaja. To nawet zarzad kupuje powyżej tej ceny. Ja czekam na 250.
  • Re: Buhahaaaaaa Autor: ~luke [37.47.66.*]
    Cena 120 to nie przypadek. Popatrzcie sobie na wykres. Przez ten komunikat firma daje jasno do zrozumienia. Nie spekulujcie na spadek ceny poniżej 120 bo tam bedzie bardzo mocne wsparcie. Komunikat brzmi: Taniej niż 120 już nie bedzie. Pewnie zachęci to wielu niezdecydowanych do wejścia.
[x]
AMICA -0,93% 53,00 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.