DGA to moja najlepsza inwestycja w tym roku. Pierwsze zakupy robiłem po 4.4 wytrzymałem do 7.2 później znowu kupiłem po 7.4 i sprzedałem po 11.3.
Teraz jestem ze średnią 8.8 i chyba zostaję na dłużej bo spółka ewidentnie w trendzie wzrostowym a górnych ograniczeń jakoś na razie nie widać.
zostań zostań. ...co tu się może stać? oprócz tego że wszyscy sobie zarobimy. ..nie ma żadnych zagrożeń. ....w niedługim czasie podpiszemy fajne kontrakty. ....jest stały akcjonariat który ma akcje to tak jakby własną kasą gwarantował że jest ok. ..żadne emisje akcji nie są przewidywane. ....
tzn. wiesz tu sobie można pograć jakaś mała ilością tak uważam. ......bo trochę strach żeby się nie "odleszczyc "....można sprzedać po 11.00 a trzeba będzie brać po 13 np. ..ha ha ha
Dnia 2018-08-01 o godz. 21:36 ~arek napisał(a): > tzn. wiesz tu sobie można pograć jakaś mała ilością tak uważam. ......bo trochę strach żeby się nie "odleszczyc "....można sprzedać po 11.00 a trzeba będzie brać po 13 np. ..ha ha ha
DGA zajmuje się zarabianiem pieniążków. ...niczym więcej. ..tłuste lata przed nami. ...mała spółka. ..ale małe bywa piękne. .....trzymajcie się. ..MIŁEJ ZABAWY