Zerknij na arkusz tego goowna nikt nawet za grosz nie chce, ani jedna osoba nie chce nawet 1 sztuki po groszu. Spółka do piachu. A ludzi z zarządu i RN powinni mieć dożywotni zakaz zasiadania i kierowania jakąkolwiek spółką, bo to widać gołym okiem że to towarzystwo podejżane i szemrane.
Dnia 2018-08-01 o godz. 11:23 pajda757 napisał(a): > Zerknij na arkusz tego goowna nikt nawet za grosz nie chce, ani jedna osoba nie chce nawet 1 sztuki po groszu. Spółka do piachu. A ludzi z zarządu i RN powinni mieć dożywotni zakaz zasiadania i kierowania jakąkolwiek spółką, bo to widać gołym okiem że to towarzystwo podejżane i szemrane.
Twój wpis upewnia mnie - o mojej racji . Przy takim " towarzystwie " - mogą się dziać cuda - wbrew logice normalnych inwestorów
Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej.
Dnia 2018-08-01 o godz. 13:19 pajda757 napisał(a): > Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej.
Dnia 2018-08-01 o godz. 18:31 ~JerbaMatoł napisał(a): > W którym miejscu on naganiacz bo jakoś tego nie widzę. Pajda piszę prawdę, a jak ty uważasz że to okazja to kupuj za wszystko.
Ja wam nie zagladam do portfela . A wy to robicie ! Co kupię czy sprzedam i za ile - to moja sprawa . Podjąłem temat o Spółce , a nie pytałem co mam robić z moja kasą , domem i samochodem
Dnia 2018-08-01 o godz. 15:32 ~adamp26 napisał(a): > Dnia 2018-08-01 o godz. 13:19 pajda757 napisał(a): > > Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej. > > Nerwy puszczają ?? Cienki z ciebie naganiacz !!
Hahaha ja naganiam? Oświeć mnie i wszystkich gdzie naganiam? Na co niby? żeby nizej spadło? To truchło już kończy stadium agonalne, jedyny ratunek to ulżyć w cierpieniu i wywalić z giełdy. Nie takie spółki były i śladu już po nich nie ma. Nerwy mi puszczają? Kolejny dowcip napisałeś, ja w tą kloakę zainwestowałem raptem 2000 zł i już dawno spisałem te pieniądze na straty po tym jak się okazało że jako już nieobecnego vice prezesa powołali giełdową szumowinę i kalekę umysłową. Vice prezesem został koleś któremu nie powieżył bym żeby wydawał żetony pisuar-kabina, bo i to by go przerosło.
Dnia 2018-08-02 o godz. 22:11 pajda757 napisał(a): > Dnia 2018-08-01 o godz. 15:32 ~adamp26 napisał(a): > > Dnia 2018-08-01 o godz. 13:19 pajda757 napisał(a): > > > Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej. > > > > Nerwy puszczają ?? Cienki z ciebie naganiacz !! > > Hahaha ja naganiam? Oświeć mnie i wszystkich gdzie naganiam? Na co niby? żeby nizej spadło? To truchło już kończy stadium agonalne, jedyny ratunek to ulżyć w cierpieniu i wywalić z giełdy. Nie takie spółki były i śladu już po nich nie ma. Nerwy mi puszczają? Kolejny dowcip napisałeś, ja w tą kloakę zainwestowałem raptem 2000 zł i już dawno spisałem te pieniądze na straty po tym jak się okazało że jako już nieobecnego vice prezesa powołali giełdową szumowinę i kalekę umysłową. Vice prezesem został koleś któremu nie powieżył bym żeby wydawał żetony pisuar-kabina, bo i to by go przerosło.