• okazja ? Autor: ~adamp26 [77.253.170.*]
    Moze zakup - po 1 gr - przynieść kilkaset % zysku ?? A ryzyko niewielkie - 100 000 akcji - to raptem 1000 Pln
  • Re: okazja ? Autor: pajda757 [5.184.22.*]
    Zerknij na arkusz tego goowna nikt nawet za grosz nie chce, ani jedna osoba nie chce nawet 1 sztuki po groszu. Spółka do piachu. A ludzi z zarządu i RN powinni mieć dożywotni zakaz zasiadania i kierowania jakąkolwiek spółką, bo to widać gołym okiem że to towarzystwo podejżane i szemrane.
  • Re: okazja ? Autor: ~adamp26 [77.253.170.*]
    Dnia 2018-08-01 o godz. 11:23 pajda757 napisał(a):
    > Zerknij na arkusz tego goowna nikt nawet za grosz nie chce, ani jedna osoba nie chce nawet 1 sztuki po groszu. Spółka do piachu. A ludzi z zarządu i RN powinni mieć dożywotni zakaz zasiadania i kierowania jakąkolwiek spółką, bo to widać gołym okiem że to towarzystwo podejżane i szemrane.

Twój wpis upewnia mnie - o mojej racji . Przy takim " towarzystwie " - mogą się dziać cuda - wbrew logice normalnych inwestorów
  • Re: okazja ? Autor: pajda757 [5.184.22.*]
    Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej.
  • Re: okazja ? Autor: ~adamp26 [77.253.170.*]
    Dnia 2018-08-01 o godz. 13:19 pajda757 napisał(a):
    > Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej.

Nerwy puszczają ?? Cienki z ciebie naganiacz !!
  • Re: okazja ? Autor: ~JerbaMatoł [37.248.214.*]
    W którym miejscu on naganiacz bo jakoś tego nie widzę. Pajda piszę prawdę, a jak ty uważasz że to okazja to kupuj za wszystko.
  • Re: okazja ? Autor: ~adamp26 [77.255.79.*]
    Dnia 2018-08-01 o godz. 18:31 ~JerbaMatoł napisał(a):
    > W którym miejscu on naganiacz bo jakoś tego nie widzę. Pajda piszę prawdę, a jak ty uważasz że to okazja to kupuj za wszystko.

Ja wam nie zagladam do portfela . A wy to robicie ! Co kupię czy sprzedam i za ile - to moja sprawa . Podjąłem temat o Spółce , a nie pytałem co mam robić z moja kasą , domem i samochodem
  • Re: okazja ? Autor: ~Johny [94.254.246.*]
    Ja np dokupilem jak rzucili pkc 100 000 zobaczymy co z tego bedzie
  • Re: okazja ? Autor: pajda757 [37.47.6.*]
    Dnia 2018-08-01 o godz. 15:32 ~adamp26 napisał(a):
    > Dnia 2018-08-01 o godz. 13:19 pajda757 napisał(a):
    > > Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej.
    >
    > Nerwy puszczają ?? Cienki z ciebie naganiacz !!

Hahaha ja naganiam? Oświeć mnie i wszystkich gdzie naganiam? Na co niby? żeby nizej spadło? To truchło już kończy stadium agonalne, jedyny ratunek to ulżyć w cierpieniu i wywalić z giełdy. Nie takie spółki były i śladu już po nich nie ma. Nerwy mi puszczają? Kolejny dowcip napisałeś, ja w tą kloakę zainwestowałem raptem 2000 zł i już dawno spisałem te pieniądze na straty po tym jak się okazało że jako już nieobecnego vice prezesa powołali giełdową szumowinę i kalekę umysłową. Vice prezesem został koleś któremu nie powieżył bym żeby wydawał żetony pisuar-kabina, bo i to by go przerosło.
  • Re: okazja ? Autor: ~adamp26 [87.205.136.*]
    Dnia 2018-08-02 o godz. 22:11 pajda757 napisał(a):
    > Dnia 2018-08-01 o godz. 15:32 ~adamp26 napisał(a):
    > > Dnia 2018-08-01 o godz. 13:19 pajda757 napisał(a):
    > > > Więc się nie zastanawiaj i sprzedaj auto , zastaw dom weź kredyt i zapakuj się po korek. Droga wolna.Czasy cudów już się pomału kończą na NC. Na takiej spółce jak ta zobaczysz ile sobie poczekasz na swój 1 grosz więcej z prawej.
    > >
    > > Nerwy puszczają ?? Cienki z ciebie naganiacz !!
    >
    > Hahaha ja naganiam? Oświeć mnie i wszystkich gdzie naganiam? Na co niby? żeby nizej spadło? To truchło już kończy stadium agonalne, jedyny ratunek to ulżyć w cierpieniu i wywalić z giełdy. Nie takie spółki były i śladu już po nich nie ma. Nerwy mi puszczają? Kolejny dowcip napisałeś, ja w tą kloakę zainwestowałem raptem 2000 zł i już dawno spisałem te pieniądze na straty po tym jak się okazało że jako już nieobecnego vice prezesa powołali giełdową szumowinę i kalekę umysłową. Vice prezesem został koleś któremu nie powieżył bym żeby wydawał żetony pisuar-kabina, bo i to by go przerosło.

Wczoraj wam odpowiedziałem .
  • Re: okazja ? Autor: ~adamp26 [87.205.136.*]
    Zagrywka jak na SAPLINGU .
  • Re: okazja ? Autor: ~sceptyk [87.205.136.*]
    Dnia 2018-08-03 o godz. 10:07 ~adamp26 napisał(a):
    > Zagrywka jak na SAPLINGU .

Coś w tym jest . Też wystraszonych spędzili do parteru po 1 gr - wczoraj zabrali - 2 , dzisiaj 3 grosze
  • Re: okazja ? Autor: ~prez [89.229.212.*]
    czyżby upadłość likwidacyjna
  • Re: okazja ? Autor: ~syndyk [94.254.182.*]
    Za co ta upadłość miałaby być przeprowadzona?
[x]
VELTO 0,00% 0,01 2018-10-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.