• jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~hit [83.30.119.*]
    1 zł
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Czy ktoś sprawdzał czy wysyp tych nowych nikow to nasi starzy znajomi czyli laki vel pasikoniki oraz bolek.
    Bo jakoś zamilkł. Ja otrzymałem potwierdzenie z Knf przyjęcie zgłoszenia i podjęcia działań już jakiś czas temu.
    Ciekawi mnie czy to z tej przyczyny oni poznikali czy to tylko zmiana niku
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~xxx [5.172.239.*]
    Dnia 2018-08-01 o godz. 08:23 ~Alek napisał(a):
    > Czy ktoś sprawdzał czy wysyp tych nowych nikow to nasi starzy znajomi czyli laki vel pasikoniki oraz bolek.
    > > Bo jakoś zamilkł. Ja otrzymałem potwierdzenie z Knf przyjęcie zgłoszenia i podjęcia działań już jakiś czas temu.
    > > Ciekawi mnie czy to z tej przyczyny oni poznikali czy to tylko zmiana niku

Alek ,przypuszczam,że to są oni tylko piszą i innego IP, rób tak jak ja kopię ich postów a później wiesz co dalej z tym zrobić:)))
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~klata [94.254.134.*]
    Ktoś chyba celiwo zaniza kurs bo sprzedal za 13zl
    Dnia 2018-08-01 o godz. 10:56 ~klata napisał(a):
    > Ktoś chyba celiwo zaniza kurs bo sprzedal za 13zl

chyba w takim razie nie wszystko widzisz, gdy tylko rośnie to zaniżają nawet sprzedając 1 szt ale wszystko będzie miało swój koniec
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~xxx [37.248.159.*]
    Dnia 2018-08-01 o godz. 11:02 ~xxx napisał(a):
    > Dnia 2018-08-01 o godz. 10:56 ~klata napisał(a):
    > > Ktoś chyba celiwo zaniza kurs bo sprzedal za 13zl
    >
    > chyba w takim razie nie wszystko widzisz, gdy tylko rośnie to zaniżają nawet sprzedając 1 szt ale wszystko będzie miało swój koniec

ciągle to samo, gdy tylko kurs próbuje się wybić jakiś debil uwala 1 akcją- te sprytny, czy wiesz ile będzie cię to kosztowało w rzeczywistości- twój rachunek też zostanie sprawdzony, róbcie kopię wpisów i transakcji
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~als [109.207.108.*]
    Prezes ma ubaw z ALS

link
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~xxx [37.248.159.*]
    Dnia 2018-08-01 o godz. 17:17 ~als napisał(a):
    > Prezes ma ubaw z ALS
    >
    >link

psikoniku spadaj , pobaw się w piaskownicy
    Polewajcie się szampanem, fetując sukces a za parę dni będziecie marzyć by znowu zobaczyć szczyty w postaci 70 gr :D
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~Rodryg [5.184.208.*]
    Witaj, lakiluk cieszę się że nas ponownie nawiedzileś, co do twojego wywodu o 70groszach, to ja się bardzo uciesze bo będę mógł dokupić, ale nawet jeżeli podczas którejś sesji pojawi się taka cena to i tak będzie ciężko dokupić większą ilość he,he, i ty doskonale o tym wiesz. Kierunek został obrany, teraz czekamy na odpływ.
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Pasikonikowi zwarło w zwoju mózgowym i dał głos.
    Musicie się jeszcze dużo nauczyć o rynkach finansowych leszcze. Pisałem o wąskich horyzontach inwestorów na tej spółce już parę razy, przytoczę ten problem po raz kolejny...
    Rynki finansowe są ze sobą bardzo powiązane, rynki akcji, obligacje, towary, waluty, rynki terminowe itp itd. Do tego dochodzi analiza światowych rynków finansowych, która także ma ogromy wpływ na mniejsze rynki. Jakim cudem jesteście w stanie stwierdzić wzrosty na tej spółce?
    Żaden szanujący się analityk wykresów, nie odważy się inwestować w spółkę o takiej płynności, kolejnym mocnym minusem jest sektor który jest nudny i nic nie wnosi do rozwoju, na którym się można teraz nieźle dorobić.
    Kto chce gnić na takiej spółce gdzie cena jest wywalona w kosmos i siedzi na niej paru ubranych gości czekających na naiwnych zmienników warty?
    Można napisać książkę która ostrzega przed inwestowaniem w ALS, popierając tezę różnymi faktami oraz analizami.
    Jesteście ubrani a takie upały :D :D

link

Dnia 2018-08-02 o godz. 09:57 ~als napisał(a):
    > Musicie się jeszcze dużo nauczyć o rynkach finansowych leszcze. Pisałem o wąskich horyzontach inwestorów na tej spółce już parę razy, przytoczę ten problem po raz kolejny...
    > Rynki finansowe są ze sobą bardzo powiązane, rynki akcji, obligacje, towary, waluty, rynki terminowe itp itd. Do tego dochodzi analiza światowych rynków finansowych, która także ma ogromy wpływ na mniejsze rynki. Jakim cudem jesteście w stanie stwierdzić wzrosty na tej spółce?
    > Żaden szanujący się analityk wykresów, nie odważy się inwestować w spółkę o takiej płynności, kolejnym mocnym minusem jest sektor który jest nudny i nic nie wnosi do rozwoju, na którym się można teraz nieźle dorobić.
    > Kto chce gnić na takiej spółce gdzie cena jest wywalona w kosmos i siedzi na niej paru ubranych gości czekających na naiwnych zmienników warty?
    > Można napisać książkę która ostrzega przed inwestowaniem w ALS, popierając tezę różnymi faktami oraz analizami.
    > Jesteście ubrani a takie upały :D :D
    >
    >link
    >

https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,manipulowal-kursem-akcji-sprzedawal-i-kupowal-z-zyskiem,121910.html

ty i znajomość rynków finansowych :DDDDDDDD koleś który naganiał na takie g... jak stoppoint :DDDDDDDDDD jesteś leszcze nad leszcze buhahahahahahahahahahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.207.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)

https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/newconnect-manipulacja-w-obrocie-akcjami/gbpxm9x
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~Marek [46.134.95.*]
    Lakisruk utopil na stoppoincie teraz beda leciec na 10 groszy dani miales racje popatrzcie na zlecenia stopa bedzie mozna im teraz utrzec nosa, ten sie smiejekto sie smiele ostatni!!! Als na 3 zl!!
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~Waltz [94.254.181.*]
    Popatrzcie na wykresy widac ze wywali alejke na 2 zeta mozna bedzie kupic czy bedzie jakas korekta? Moze odkupie paredziesiat tysiecy po lepszej cenie. Udalo mi sie wyjsc na gorce a teraz odkupie na dolku i odrobie straty ze stopa.
    pasikonik naści leszczu https://www.bankier.pl/wiadomosc/Automotive-wstaje-z-kolan-7605316.html :D
  • Re: jutro 1 zł pęknie !!!!! Autor: ~adasf [5.172.239.*]
    co tu tak cicho?
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.