• Jest nowy komunikat Autor: ~Tata [54.38.132.*]
    Udostępnili nowy raport link co sądzicie?
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~hmm [37.47.165.*]
    Chcą kupić spółkę od swojego właściciela?
    No to ciekawe kto na tym lepiej zarobi,
    bo mi się wydaje że nie 4fun :(
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~Miki [37.7.33.*]
    A wg mnie super decyzja. Spolka ma 700 ebitdy i dalszy b. duzy potencjal rozwoju po integracji z grupą 4fun. Jak przejmowany byl screen network tez narzekano tu a dzis jest to koło napędowe. Dzieki na ekranie.pl spolka jeszcze bardziej zdywersyfikuje zrodla przychodow. Poza tym podana cena jest podstawa do negocjacji a nie finalna ceną.
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~Miki [31.1.36.*]
    zapomniałem jeszcze dodać, że jak dla mnie ta decyzja jest pracą spółki i większościowego nad budowaniem jeszcze większej wartości i atrakcyjności spółki przed ewentualną sprzedażą jej do inwestora.
    Potwierdzać powyższą tezę może też to, że do spółki nie trafia jakieś skostniałe nieatrakcyjne aktywo, a dochodowe aktywo, super dynamicznie się rozwijające i już zarabiające na poziomie EBIT. Nie wykluczyłbym, że spółka naekranie.pl rozwijała się u obecnego właściciela już jakiś czas a dopiero gdy stała się atrakcyjna wynikowo i rozowjowo zdecydowano się dołączyć ją do grupy (aby nie robić tego na wcześniejszym etapie i nie szkodzić spółce wrzucaniem do jej aktywów czegoś co było niedochodowe i obarczone większym ryzykiem). Osobiście zakładam więc, że racjonalni inwestorzy odbiorą to info jako bardzo dobre
  • ZMIESZANI nie wstrzasnieci ??? Autor: ~swinka_pippa [217.6.254.*]
    a gdyby jezusek byl lucyferem ...? za to ze ...
  • Re: Jest nowy komunikat Autor: ~Marcin_Scholke [217.6.254.*]
    EBITDA jesli sie zgadza i ilosc UNIKALNYCH uzytkownikow to SUPER!!! deal ... A CENA ADEKWATNA
[x]
DIGITANET -0,56% 106,20 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.